Ombordfryst 2020 byr på en rekke spennende foredrag fra inn og utland, og avsluttes med den tradisjonelle festmiddagen på kvelden.
Del 1 - Rammebetingelser
Velkommen - Louise Haahjem, leder sjømat, Nordea
Politiske rammebetingelser for havfiskeflåten - Harald Tom Nesvik, Fiskeri- og sjømatminister, NFD
Flater torskeprisen aldri ut? - Finn-Arne Egeness, bransjeanalytiker sjømat, Nordea og Ingrid Kristine Pettersen, sjømatanalytiker, Norges Sjømatråd
Trålere som ivaretar kvalitet- og bærekrafthensynet - Webjørn Barstad, Konserndirektør villfanget og hvitfisk, Lerøy Seafood Group ASA
Kalde fakta om fryselagring - Svein Kristian Stormo, forsker, Nofima
Del 2 - Teknologi
Framtiden formes av teknologi - Peder Stette, EVP & CTO, Optimar
Framtidens løsninger for effektive fiskebåter - Tore Kallevåg, Senior Sales Manager, Wärtsila Norway
New technology for onboard production - Sigardur Olason, Managing Director, Marel
Fabrikkløsninger til linelåten - Oddbjørn Følsvik, VP Marketing and Sales, PE Bjordal
Del 3 - Marked
Hvitfisk i USA etter tre år med Trump - Egil Ove Sundheim, fiskeriutsending, USA
Chilled whitefish within the UK Retail - Tam Muldoon, Chilled Procurement Director, Youngs
Reker, kvoter og bærekraft – hva kommer i 2020? - Christian Bue Nordahl, administrerende direktør, Stella Polaris
Markedsutvikling for klippfisk i Portugal - Johnny Thomassen, fiskeriutsending Portugal, Norges Sjømatråd
Aperitif fra 19:00, middag fra 19:30 på Parken