Eksportørregister

Her finner du en oversikt over eksportører av norsk sjømat og opplysninger om registrering av nye eksportører. Listen er ikke uttømmende da det er frivillig å registrere seg i Eksportørregisteret. Det er selskapene selv som har registrert opplysningene i registeret. Norges sjømatråd AS gjør ikke noen egen gjennomgang og foretar ikke kontroller av informasjonen som publiseres. Norges sjømatråd AS gir derfor ingen inneståelser eller garantier, verken direkte eller indirekte, vedrørende eksportørene nedenfor og ifht opplysningene som fremkommer i registeret. Norges sjømatråd AS anbefaler på generelt grunnlag alle parter å foreta egne undersøkelser av eksportøren og å få verifisert riktigheten av informasjonen som finnes i registeret.

 

Arter

Legg til arter

Land

Legg til land
NavnArter
1 av 17 sider
Neste side →

Relatert innhold

Ingen tilfeldighet at skreien tar Europa med storm

Akkurat nå er skreien superkjendis og svært synlig i Europa. Og det er ikke tilfeldig at de største fiskemarkedene venter på skreisesongen, for bak ligger strategisk og langsiktig markedsarbeid.
Eksport, Markedsføring, Merkeordninger, Torsk, Omdømme, Kampanje, Skrei, Hvitfisk

Norsk skrei dominerer fiskediskene i Spania i sesongen

I løpet av 25 år har Spania blitt vårt viktigste markedet for kvalitetsmerket skrei. Faktisk spiser spanjolene over halvparten av skreien vi eksporterer.
Eksport, Spania, Markedsadgang, Torsk

Tolloversikt til EU 2020

Oversikten viser hvilke tollsatser som gjelder ved eksport fra Norge til EU for fisk og fiskeprodukter, samt hvilke kvoter som er tilgjengelige for norske eksportører.
Eksport, Markedsadgang, EU

Bodø – Boston tur/retur

Siste semester av bachelorgraden i eksportmarkedsføring ved Universitet i Nordland har jeg tilbragt i Boston. I stedet for å sitte på skolen å lese om markedsføring, har jeg fått førstehånds erfaring på Sjømatrådets kontor i USA. Jeg kom hit med en del teori, men uten mye praktisk erfaring om markedsføring eller sjømat. Jeg hadde ikke engang smakt sushi før jeg kom hit, noe som nå er en favoritt! Læringskurven har vært bratt, og utfordringene har stått på rekke og rad. Det er ikke rent lite jeg har fått oppleve den lille tiden jeg har vært her, blant annet promotering av skrei i New York, og Nord-Amerikas største sjømatmesse her i Boston.
Eksport, Markedsføring, USA, Omdømme