Om Norges sjømatråd

Medarbeidere

Kontorer og prioriterte markeder

Norges sjømatråd har sitt hovedkontor i Tromsø og utsendinger i 12 markeder. I tillegg er Sjømatrådet aktiv i andre prioriterte markeder.

Styret og ledelsen

Styret ønsker å videreutvikle Norges sjømatråd sitt tette og nære samarbeid med bedriftene i fiskeri- og havbruksnæringen med sikte på å målrette markedsaktiviteter som gjennomføres enten på vegne av eller sammen med sjømatnæringen. Styrets klare mål er at Sjømatrådets aktiviteter skal bidra positivt til næringens lønnsomhet, markedsorientering, omdømme og videre utvikling.

Markedsgrupper

Markedsgruppene er rådgivende grupper som skal gi innspill til arbeidet Norges sjømatråd utfører for bransjen som den enkelte markedsgruppe representerer. Dette sikrer både god forankring og informasjonsflyt mellom Sjømatrådet og ulike aktører i næringen. Markedsgruppen består av enkeltpersoner fra ulike deler av bransjen og møtes to til fire ganger årlig.

Jobb i Sjømatrådet

Norges sjømatråd tilbyr jobber med hele verden som arbeidsplass. De ansatte i selskapet er usedvanlig stolte over å jobbe for å oppfylle vårt mål om å være en betydelig bidragsyter til næringens posisjon og verdiskapning.
Om Norges sjømatråd

Om oss

Norges sjømatråd jobber sammen med den norske fiskeri- og havbruksnæringen for å utvikle markeder for norsk sjømat. Vi har hovedkontor i Tromsø og tolv kontorer i utlandet.
Om Norges sjømatråd

Årsmeldinger

Årsmeldingene fra styret i Norges sjømatråd finnes i nedlastbart format på denne siden.
Om Norges sjømatråd

Informasjonskapsler på seafood.no

En informasjonskapsel, også kalt cookies, er en liten tekstfil som en nettside spør nettleseren din om å lagre på PC-en eller din mobile enhet. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid, for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke seafood.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din.

Copyright

Copyright © 2017, Norges sjømatråd.
Om Norges sjømatråd

Kontakt meg eller få en oversikt over mine kollegaer i Sjømatrådet

Rigmor Abel

HR-direktør