Nyhetssenter

 • Hopp til:

Nyhetssaker

Se alle nyheter

Renate Larsen

Administrerende direktør

Renate Larsen har vært administrerende direktør i Sjømatrådet siden august 2016. Larsen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har hatt ulike lederroller i sjømatnæringen i 20 år, blant annet i Lerøy Aurora. Renate Larsen er styreleder i Helse Nord RFH og styremedlem i Folketrygdfondet. Hun har erfaring som styreleder i Hålogaland Teater og fra styreverv i ulike selskaper i Lerøy-konsernet og som styremedlem i Nofima og NHO Troms og Svalbard.

Pressekontakter

Se alle ansatte

Kronikker

Se alle våre kronikker
 • Bærekraftig mat- bryr vi oss?

  Bærekraft har blitt trendy. Men hva betyr begrepet for folk flest? Og hvor viktig er det egentlig for forbrukernes valg av mat?

  Tom-Jørgen Gangsø

  Direktør for markedsinnsikt og markedsadgang

   Tom Jørgen Gangsø
  • Spennende sjømathøst i Italia

   I sommer pakket jeg kofferten og satt nesen mot Milano. Sammen med fruen og våre to barn skal et nytt eventyr begynne. Etter fem år som sjømatutsending i Japan og Sør-Korea er tiden inne for et nytt land, nye venner, nye kolleger, ny mat og nye arbeidsoppgaver: Denne høsten starter en ny viktig jobb som sjømatutsending i Italia. Det blir en spennende tid både for familien, og ikke minst, for norsk sjømat i landet som har blitt vårt nye hjem.

   Gunvar Lenhard Wie

   Sjømatutsending, Italia

    Gunvar Lenhard Wie
   • Slik påvirket pandemien det globale laksemarkedet

    Koronapandemien ga laksemarkedet det største fallet i etterspørsel noensinne. Allerede nå er markedet tilbake på vekstsporet, men vil det vare?

    Paul T. Aandahl

    Sjømatanalytiker

     Paul T. Aandahl
    • Forbrukertrendene som påvirker sjømaten de neste årene

     Folks tankegang og handlemønster er ekstremt viktig for den norske sjømatnæringen, så her får du noen av de viktigste forbrukertrendene.

     Tom-Jørgen Gangsø

     Direktør for markedsinnsikt og markedsadgang

      Tom Jørgen Gangsø

     Kontorer og prioriterte markeder

     Norges sjømatråd har sitt hovedkontor i Tromsø og utsendinger i 13 markeder. I tillegg er Sjømatrådet aktiv i andre prioriterte markeder.
     Se hvor vi befinner oss

     Våre nettsteder