Torskefiskkonferansen går i år av stabelen 10. oktober på the Edge.

Torskefiskkonferansen tar for seg hvitfisken i markedet, og blant foredragsholderne finner vi

 

Roy Angelvik, Statssekretær NFD - Regjeringens vyer for hvitfisken; mer enn bare torsk

 Øystein Dørum, sjeføkonom NHO - Derfor trenger Norge ny verdiskapning og nye eksportinntekter

 Fredrik Hald, produktutviklingssjef Lerøy - Dette vil forbrukerne ha i 2030. Er du med på kravene?

Cilia Holmes Indahl, CEO Nordic Impact - Bærekraft som konkurransefortrinn; utnytter hvitfisknæringa potensialet?

 Rita Karlsen, adm dir. Brødrene Karlsen - Fra Senja til markedet; Brødrene Karlsens  tanker om framtida for norsk hvitfisk

 Ingrid Kristine Pettersen, sjømatanalytiker NSC - Hvor og hvordan spises hvitfisken – og hva er Norges markedsandeler

 Wenche Uksnøy og Arne Karlsen, Blue Legasea og Arena Torsk - Hvor mye kan du få for et fiskebein? Markedspotensialet for restråstoff.

 Craig A Morris, CEO Genuine Alaska Pollock Producers - How We're Working to Build Wild Alaska Pollock as a Premium Brand

 Eirik Larsen, senioranalytiker DnB - Proteksjonisme, handelsbarrierer og populistiske ledere – hva blir effekten på verdensøkonomien?

 Trond Davidsen, Viseadm direktør Sjømat Norge - The Russian Connection

 

Meld deg på i dag, vi minner om at middagen i fjor var fulltegnet.

Nytt av året er at Torskefiskkonferansen blir avslutningen på to hele dager med fokus på hvitfisken. I løpet av onsdag 9. og torsdag 10. oktober kan du få med deg arrangementer og seminarer i regi av Fiskebåt, Sjømat Norge, FHF, Råfisklaget, Innovasjon Norge, Arena Fish 365 og andre. Sett derfor av to dager i oktober i Torskens Tegn.

Les mer om Hvitfisk 2019

For rabatterte hotellpriser på Clarion Hotel The Edge, benytt rabattkode 22012