Ombordfryst 2020 byr på en rekke spennende foredrag fra inn og utland, og avsluttes med den tradisjonelle festmiddagen på kvelden.

Del 1 - Rammebetingelser  


Velkommen  - Louise Haahjem, leder sjømat, Nordea

  
Politiske rammebetingelser for havfiskeflåten  - Harald Tom Nesvik, Fiskeri- og sjømatminister, NFD


Flater torskeprisen aldri ut?  - Finn-Arne Egeness, bransjeanalytiker sjømat, Nordea og Ingrid Kristine Pettersen, sjømatanalytiker, Norges Sjømatråd 

 
Trålere som ivaretar kvalitet- og bærekrafthensynet - Webjørn Barstad, Konserndirektør villfanget og hvitfisk, Lerøy Seafood Group ASA 

Kalde fakta om fryselagring - Svein Kristian Stormo, forsker, Nofima 

Del 2 - Teknologi  

Framtiden formes av teknologi - Peder Stette, EVP & CTO, Optimar

 
Framtidens løsninger for effektive fiskebåter - Tore Kallevåg, Senior Sales Manager, Wärtsila Norway

 
New technology for onboard production  - Sigardur Olason, Managing Director, Marel 

  
Fabrikkløsninger til linelåten  - Oddbjørn Følsvik, VP Marketing and Sales, PE Bjordal

Del 3 - Marked  

Hvitfisk i USA etter tre år med Trump - Egil Ove Sundheim, fiskeriutsending, USA 


Chilled whitefish within the UK Retail - Tam Muldoon, Chilled Procurement Director, Youngs 

 
Reker, kvoter og bærekraft – hva kommer i 2020?  - Christian Bue Nordahl, administrerende direktør, Stella Polaris 

 
Markedsutvikling for klippfisk i Portugal  - Johnny Thomassen, fiskeriutsending Portugal, Norges Sjømatråd  
 

Aperitif fra 19:00, middag fra 19:30 på Parken

 

Ved hotellbestilling på Parken, oppgi kode "Block ID 46872173" for rabatterte rom