Her kan du se Torskefisk 2021. 

Sendt direkte fra Radisson Blu i Tromsø. Sendingen starter klokka 12:00.

 

Tidspunktene for torsdag 21. oktober på Radisson Blu:

  • 10:30: Registreringen starter
  • 11:15: Lunsj
  • 12:00: Konferansen starter
  • 16:45: Konferansen avsluttes
  • 19:45: Aperitiff
  • 20:00: Lutefiskmiddag

Vi bygger programmet rundt de fire pilarene bærekraft og sertifisering, torskeoppdrett, kvalitet og marked.

Program:

  • Velkommen
    Renate Larsen, administrerende direktør, Sjømatrådet
  • Torsken er kongen
    Pia Ve Dahlen, marinbiolog
  • Hvilke forventninger har vi til hvitfisknæringen?
    Amalie Hefre Lie og Cecilie Backer, studenter ved Fiskerihøgskolen
    Samtale med Kjersti Sandvik, debattansvarlig, Fiskeribladet

PAUSE med "Direkte-TV" for digitale seere:

Hvordan nå den unge sjømatkonsumenten?
Elisabeth Øvreberg, kommunikasjonsrådgiver, Sjømatrådet, i samtale med Trym Eidem Gundersen, sjømatutsending Norden, Sjømatrådet

  • Hva skjer når "Generasjon Z" skal begynne å kjøpe fisk?
    Brynjar Kværnstuen, administrerende direktør, Vesterålen Havbruk
  • Bidrar torskeoppdrett og levendelagring til bærekraftige kystsamfunn?
    Ørjan Nergaard mfl., styreleder, Cod Cluster
    • Vi er Cod Cluster
      Maiken Johnsen, klyngeleder, Cod Cluster
    • Hva er bærekraft?
      Kjersti Busch, daglig leder, SALT
    • Hvorfor levendelagring?
      Arne E. Karlsen, daglig leder, Klo Holding
    • Hva skiller dagens oppdrettstorsk fra tidligere forsøk?
      Arne Mikal Arnesen, leder forretningsutvikling og infrastruktur, Nofima
    • Hva er markedsutsiktene for vill og oppdrettet torsk?
      Tone Karstensen, salgsdirektør, Nordic Group

PAUSE med "Direkte-TV" for digitale seere:

Det siste innen forskning for torskefisknæringen.
Elisabeth Øvreberg, kommunikasjonsrådgiver, Sjømatrådet, i samtale med Maja Bævre-Jensen, kommunikasjonsrådgiver, FHF

  • Markedsadgang for norsk sjømat - departementets arbeid
    Lotte Leming Rognsås, rådgiver, NFD
  • Revolusjonerende kvalitetsverktøy for fiskeindustrien
    Karsten Heia, dr.scient. seniorforsker, Nofima
  • Hvordan skal vi satse videre i Norden?
    Trym Eidem Gundersen, sjømatutsending Norden, Sjømatrådet
  • Hva kjennetegner et av de viktigste markedene for torsk?
    Trine Horne, sjømatutsending Frankrike, Sjømatrådet
  • Hvorfor lykkes vi med skreien, men ikke med seien?
    Bjørn-Erik Stabell, sjømatutsending Spania, Sjømatrådet
  • Kvalitetstilsyn - erfaringer fra kaikanten
    Benedicte Nielsen, avdelingsdirektør samfunnskontakt, Norges Råfisklag
  • Årets kvalitetsfisker
    Synne Guldbrandsen, markedssjef, Norges Råfisklag

PAUSE med "Direkte-TV" for digitale seere:

Det siste innen forskning for torskefisknæringen.
Kjersti Sandvik, debattansvarlig, Fiskeribladet, i samtale med Amalie Hefre Lie og Cecilie Backer, studenter ved Fiskerihøgskolen

  • Status for MSC-sertifisering
    Tor Bjørklund Larsen, seniorrådgiver, Norges Fiskarlag
  • Globale varestrømmer med og uten MSC
    Eivind Hestvik Brækkan, sjømatanalytiker, Sjømatrådet
  • Er ikke norsk torsk bærekraftig uten MSC?
    Bjørg Helen Nøstvold, administrerende direktør, Norfra
  • Hva er status og framtidsutsikter for våre torskefiskbestander?
    Bjarte Bogstad, forsker, HI

For bestilling av hotellrom, kontakt ka.jakobsen@radissonblu.com