Velkommen til Skalldyrkonferansen 2019 i Oslo

Program:

  • Skalldyr som spydspiss for Norge som sjømatnasjon
    v/ Kristin Pettersen, Norges sjømatråd

  • Hvilke virkemidler finnes og hvordan benytte seg av dem?
    v/ Sigridur Thormodsdottir, Innovasjon Norge

  • Vi kan jo ikke se den grense under vann...eller hvordan sikre kjapp, enkel og forutsigbar eksport av skalldyr. 
    v/ Silje Gjerp Solstad, Norges sjømatråd

  • Sjøpølse - en spennende ny fremtidsnæring? 
    • Hva sier forskningen v/ Margareth Kjerstad, Møreforsking
    • Kommersialisering av sjøpølse v/ Christianne Fenes, Eir of Norway
  • Uregulerte arter, uendelig med utfordringer  eller muligheter?
    v/ Knut Magnus Persson, Scalmarin AS

  • Go Shellfish. Leading modern healthy eating experiences with sustainable and functional packaging. 
    v/ Gonzalo Campos, Sealed Air

  • Økt verdiskapning gjennom helhetlig designtenkning
    v/ Jens-Petter Ring, Partner i Panorama Design

  • Død eller levende - Logistikken bak leveranse av levende sjømat
    v/ Bjørn-Ronald Olsen, CEO Cape Fish AS

  • Trendrapport fra serveringsbransjen - fra opplevelseøkonomi til transformasjonsøkonomi.
    v/ Jonas Werner Andersen, Kategorisjef Norgesgruppen

  • Fra fjord til bord - hvordan vinne middagskunden
    v/ Jon Nilssen, kategorisjef i Rema 1000

  • Panelintervju: Hva skal til for å drive en restaurant i verdenstoppen?
    Eier og kjøkkensjef på Credo Heidi Bjerkan, og hennes samarbeidspartnere Seashell, Domstein og Lyngen reker deler av sine erfaringer.

Årets skalldyrkonferanse skal holdes på Stratos i Oslo - også kalt byens tak. Stratos ligger sentralt til på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget i Oslo.

  • 10:00: Registrering, kaffe og en liten matbit
  • 11:00: Konferansen starter 
  • 16:00: Faglig program avsluttes og aperitiff serveres

Etter selve konferanseprogrammet er over blir det en uformell middag fra rundt kl. 16:30, med mulighet til å nyte den fantastiske takterassen som omkranser lokalet. 

For deltakelse på konferansen gjelder følgende priser:

  • Konferansepakke inkludert enkel servering 495,-
  • Konferansepakke inkludert middag og 3 enheter drikke 995,-

Hotell

Trenger du hotell i Oslo? For rabatterte rom på Clarion Hotel The Hub, ring inn og oppgi referansekode 2839 Norges sjømatråd. Koden er gyldig inntil 2 uker før ankomst.