Velkommen til Skalldyrkonferansen 2019 i Oslo
Program:
- Skalldyr som spydspiss for Norge som sjømatnasjon
v/ Kristin Pettersen, Norges sjømatråd - Hvilke virkemidler finnes og hvordan benytte seg av dem?
v/ Sigridur Thormodsdottir, Innovasjon Norge - Vi kan jo ikke se den grense under vann...eller hvordan sikre kjapp, enkel og forutsigbar eksport av skalldyr.
v/ Silje Gjerp Solstad, Norges sjømatråd - Sjøpølse - en spennende ny fremtidsnæring?
- Hva sier forskningen v/ Margareth Kjerstad, Møreforsking
- Kommersialisering av sjøpølse v/ Christianne Fenes, Eir of Norway
- Uregulerte arter, uendelig med utfordringer eller muligheter?
v/ Knut Magnus Persson, Scalmarin AS - Go Shellfish. Leading modern healthy eating experiences with sustainable and functional packaging.
v/ Gonzalo Campos, Sealed Air - Økt verdiskapning gjennom helhetlig designtenkning
v/ Jens-Petter Ring, Partner i Panorama Design - Død eller levende - Logistikken bak leveranse av levende sjømat
v/ Bjørn-Ronald Olsen, CEO Cape Fish AS - Trendrapport fra serveringsbransjen - fra opplevelseøkonomi til transformasjonsøkonomi.
v/ Jonas Werner Andersen, Kategorisjef Norgesgruppen - Fra fjord til bord - hvordan vinne middagskunden
v/ Jon Nilssen, kategorisjef i Rema 1000 - Panelintervju: Hva skal til for å drive en restaurant i verdenstoppen?
Eier og kjøkkensjef på Credo Heidi Bjerkan, og hennes samarbeidspartnere Seashell, Domstein og Lyngen reker deler av sine erfaringer.
Årets skalldyrkonferanse skal holdes på Stratos i Oslo - også kalt byens tak. Stratos ligger sentralt til på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget i Oslo.
- 10:00: Registrering, kaffe og en liten matbit
- 11:00: Konferansen starter
- 16:00: Faglig program avsluttes og aperitiff serveres
Etter selve konferanseprogrammet er over blir det en uformell middag fra rundt kl. 16:30, med mulighet til å nyte den fantastiske takterassen som omkranser lokalet.
For deltakelse på konferansen gjelder følgende priser:
- Konferansepakke inkludert enkel servering 495,-
- Konferansepakke inkludert middag og 3 enheter drikke 995,-
Hotell
Trenger du hotell i Oslo? For rabatterte rom på Clarion Hotel The Hub, ring inn og oppgi referansekode 2839 Norges sjømatråd. Koden er gyldig inntil 2 uker før ankomst.