Ofte stilte spørsmål
Her finner du informasjon om blant annet innlogging, våre statistikker og kilder.
Velg ønsket statistikk for å gå videre. Noen statistikker krever innlogging. Registrer deg eller logg inn oppe til høyre.
Her finner du publiseringstidspunkt for våre statistikker
Her publiseres analyser og rapporter med sjømatrelaterte tema
Vår nye rapport om det franske sjømatmarkedet gir et konsist overblikk over markedet, med fokus på økonomiske og dagligvaretrender, innsikt i kjøps- og forbrukeratferd, ytelsen til fisk og sjømat, samt dynamikken i out-of-home-markedet. Innholdet er på engelsk.
Denne delrapporten tar for seg innsikt i kjøps- og forbrukeratferd hos franske konsumenter av sjømat i 2025. Dette er en av fem deler tilhørende France Seafood Market Report 2025. Innholdet er på engelsk.
Denne delrapporten tar for seg en oversikt av fransk retail og markedsaktiviteter i 2025 tilknyttet sjømatprodukter. Dette er en av fem deler tilhørende France Seafood Market Report 2025. Innholdet er på engelsk.
Nyeste blogginnlegg med innsiktsrelaterte tema

Tallene for lakseeksporten i første halvår er kommet, og vi ser en drastisk tilbakegang i juni måned sammenlignet med fjoråret. Samtidig er verdien for første halvår 2024 det nest beste noensinne – på tross av fallet i juni. Hva er grunnen til dette, og hvorfor ser vi en så markant tilbakegang nå?

Konkurransen fra andre sjømatnasjoner og andre proteinkilder, slik som vegan- og vegetarbølgen, er knallhard. Hvis norsk sjømat skal beholde sin sterke globale posisjon i de neste 10 årene, er det 10 faktorer som blir helt avgjørende.

I dag blir mer enn en fjerdedel av all norsk makrell i Sør-Korea solgt gjennom e-handel, som online supermarkeder, sjømathandlere på nett, home shopping og live shopping.
Her finner du informasjon om blant annet innlogging, våre statistikker og kilder.
Dersom du ønsker å nå oss kan du kontakte oss via insight@seafood.no eller en av våre ansatte.
Fant du det du lette etter? Er det noe du ønsker vi skal forbedre? Gi oss gjerne tilbakemelding via skjemaet under.