Sjømatrådet ønsker å få enda flere restauranter i Norge til å sette tørrfisk på menyen. Bli med i konkurransen og vinn et stipend på 50 000 kroner.

Vi inviterer alle kokker og restauranter i Norge til å melde seg på «Tørrfisksommer». Vi har som mål at flest mulig serveringssteder i Norge skal sette tørrfisk på menyen i juni, juli og august. 
 
Etter at kampanjen er over kårer vi en vinner som får et stipend på 50 000 kroner. Mer informasjon kommer.
 
Kriterier for å delta:  
Retten må inneholde tørrfisk som råvare. 
Den må være på menyen i minimum to uker.  
Den kan enten tilbys som forrett, lunsj- eller hovedrett.  
 
Slik gjør du det: 
Fortell oss hvilken rett som serveres og når den har vært på menyen.  
Send oss et bilde av retten og gjerne av personene bak.  
 
Stipendet: 
Sjømatrådet kårer en vinner som får et reisestipend på 50 000 kroner. 
 
Siste frist for innsending:  
Mandag 22. august 

Meld deg på i skjemaet: