Sjømatrådet ønsker å få enda flere restauranter i Norge til å sette tørrfisk på menyen. Bli med i konkurransen og vinn et stipend på 50 000 kroner.
Vi inviterer alle kokker og restauranter i Norge til å melde seg på «Tørrfisksommer». Vi har som mål at flest mulig serveringssteder i Norge skal sette tørrfisk på menyen i juni, juli og august.
Etter at kampanjen er over kårer vi en vinner som får et stipend på 50 000 kroner. Mer informasjon kommer.
Kriterier for å delta:
Retten må inneholde tørrfisk som råvare.
Den må være på menyen i minimum to uker.
Den kan enten tilbys som forrett, lunsj- eller hovedrett.
Slik gjør du det:
Fortell oss hvilken rett som serveres og når den har vært på menyen.
Send oss et bilde av retten og gjerne av personene bak.
Stipendet:
Sjømatrådet kårer en vinner som får et reisestipend på 50 000 kroner.
Siste frist for innsending:
Mandag 22. august
Meld deg på i skjemaet: