Norges sjømatråd, sammen med resten av sjømatnæringen, er på plass under Seafood Expo Global i Barcelona!
Messen er en sentral møteplass for sjømatnæringen, og en viktig arena å løfte frem hvorfor norsk sjømat er best i klassen.
Uken byr på ulike aktiviteter med mål om å gi ny innsikt, å framsnakke norsk sjømat og å utveksle erfaringer med kjente og ukjente sjømatentusiaster.
Her får du mer informasjon om noe av det som skjer i Barcelona:
Mandag 5. mai
Mandag morgen inviterer fiskeri- og havminister Marianne Sivertsen Næss til frokostmøter med ulike deler av sjømatbransjen. Nærings- og fiskeridepartementet vil i år invitere til egne møter med havbruksnæringen, fiskerinæringen og leverandørindustrien. Det vil bli sendt ut egen invitasjon til disse møtene. Møtene vil finne sted på Hotel Grand Hyatt Barcelona.
Mandag ettermiddag inviterer Team Norway til Sjømatseminar, også på Hotel Grand Hyatt Barcelona. Seminaret starter kl 17.00 og varer til ca. 18.30, etterpå inviterer vi til mingling med bespisning. Vi er allerede 250 påmeldte. Program og påmelding finner du her!
Tirsdag 6. mai
Selve messen Seafood Expo Global foregår over tre dager, tirsdag (10.00-18.00), onsdag (10.00-18.00) og torsdag (10.00-17.00). Sjømatrådet har egen stand på den norske paviljongen hvor vi vil løfte fram det norske opphavet.
Fra Sjømatrådet vil blant annet Christian Chramer, Børge Grønbech, våre sjømatutsendinger i Spania, Tore Holvik, og Frankrike, Sigrid Louise Philippart, samt flere være til stede. Dersom du ønsker å sette opp et møte med en av oss, kan du kontakte Sverre Sander Stenseth på e-post sss@seafood.no eller sms +47 948 11 574.
Vi ønsker besøkende, utstillere og deres gjester velkommen til vår stand 2F50.
Tirsdag 6. mai vil også fiskeri- og havministeren besøke norske utstillere i tiden 10.00-18.00.
Vi ser fram til en hektisk uke i Barcelona.