Endelig er Skalldyrkonferansen tilbake!
23. mai arrangører Sjømatrådet Skalldyrkonferansen 2023 på The Hub i Oslo!
Endelig er vi klar for å invitere hele skalldyrnæringen til å samles, etter tre år med digitale møter. Vi legger derfor opp til konferanse med godt tid til å slå av en prat, både i forkant og i etterkant av konferansen.
Vi åpner registrering kl. 10:30, og lunch blir servert mellom kl. 11:00 - 12:00.
Konferansen starter kl. 12:00 og varer til kl. 16:00.
Minglemiddag fra kl. 16:00 - 19:00.
Konferansier er Christina Neumann, kommunikasjonsrådgiver i Norges sjømatråd.
Program
- Markedssituasjon for skalldyr
Josefine Voraa, Analytiker skalldyr, Norges sjømatråd - Sjømatens rolle i matsystemet
Birger Svihus, Professor, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet - Semifinalen «årets kokk» i Tyskland
Sending fra konkurransen - The potential for Norwegian king crab and snow crab in Europe
Inga Klebanskaja, Senior Consultant, Euromonitor International - Et nytt teknologi- og bærekraftseventyr på havbunnen
Dagny-Elise Anastassiou, bærekraftsansvarlig, Ava Ocean - MSC status og veien videre for reker, snøkrabbe, taskekrabbe
Tor Bjørklund Larsen, Seniorrådgiver, Norges Fiskarlag - En prat med Runa Kvedseth
Finalist til Årets Kokk - Hvordan skalldyrnæringen bidrar til sirkulærøkonomien: Fra krabbeskall til torskemat
Tina Olaussen, direktør Nutrichell - Snøkrabbefiske i Barentshavet
Snøkrabbefisker Ida Grape, Polar Pioneer og
Synne Guldbrandsen, Markedssjef, Norges Råfisklag - Norgesgruppens bærekraftsstrategi
Stein Rømmerud, Konserndirektør for kommunikasjon, Norgesgruppen - Markedsinvesteringer i Norden
Trym Eidem Gundersen, Direktør region Norden, Norges sjømatråd - Bærekraftig bruk av biprodukter
Will Moffat, Co founder/Director of fermentation
Det er også mulig å følge konferansen via stream.