Kategorier
Publiseringsdato
Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
februar, 2025
Priskampanje på fisk ga betydelig salgseffekt for dagligvarekjedene

Høster fruktene av langsiktig skrei-satsing i Tyskland
Sjømatrådet har markedsført skreien i Tyskland over flere år. Innsatsen har gitt en solid avkastning.

Derfor er sjømatnæringen i «Hele Norge eksporterer»

Dette må du vite om de nye tollsatsene mellom Kina og USA
Den 4. februar innførte USA en ny tollsats på 10 prosent for alle importvarer fra Kina. Dette kommer i tillegg til eksisterende tollsatser, noe som fører til en betydelig økning for sjømatprodukter.

Karine Rød Haraldsson er Sjømatrådets nye utsending til USA

Høyere laksevolum og USA-vekst ga rekord for sjømateksporten i januar

Dette er tollsatsene amerikanerne har innført på kinesisk import

Åpent webinar: Sjømat, Kina og tollsatser
7. februar kl 13.00 inviterte vi til et nytt webinar om sjømat og toll, denne gangen så vi østover mot Kina.
januar, 2025
Åpent webinar: Sjømat, USA og tollsatser
Se webinar om sjømat, USA og tollsatser.

Storbritannias fish and chips-elite kommer til Vesterålen

Norge og Thailand har signert historisk frihandelsavtale

Historisk snøkrabbe-leveranse til Kina

Nå er laksen like populær som pizza i pizzaens hjemland
Sushi og laks har blitt blant favorittene på italienske spisesteder. I tillegg er lakserettene snart like populære som kjøttrettene, viser en ny undersøkelse.

Dette var Pelagisk Arena
Tirsdag 14. januar var det tid for å samle hele den Pelagiske næringen til foredrag, diskusjoner og nettverksbygging i Bergen.

Fire sjømattopper om sjømatnæringen i 2050
Hvor står sjømatnæringen i dag, og hvor står næringen om 25 år? Vil Norge fortsatt være en verdensledende sjømatnasjon, og hva skal til for å lykkes?

Nytt på nytt for Sjømatnasjonen Norge 2025

175,4 milliarder grunner til å snakke om norsk sjømat
Sjømatåret 2025 er i gang – og tradisjon tro ble det nye året ønsket velkommen på Sjømatrådets årskonferanse – Sjømatnasjonen Norge.

2024 ble tidenes beste år for norsk sjømateksport

Slik blir årets Ombordfrystkonferanse
