Vi har gleden av å invitere deg til et nytt seminar dedikert til norsk sjømat i Italia, torsdag 5. juni på hotel Nhow i Milano.
Norske deltakere, registrer deg i skjemaet under. For Italian participants register on the English language page, by clicking on English in the top margin. Partecipanti italiani, per favore registratevi sulla pagina inglese - cliccate su 'English' nel margine superiore di questa pagina.
I år har vi besluttet å slå sammen våre seminarer for laks og konvensjonelle produkter for å gi et bredere bilde av de norske sjømatproduktene som selges i det italienske markedet, og skape en enda mer effektiv møteplass. Seminaret blir etterfulgt av aperitivo og nettverksbygging på samme hotell.
Dagen etter, den 6. juni, legger vi opp til besøk av 2-3 dagligvarebutikker i Milano for å se på utvalget av norske sjømatprodukter. Det blir avgang fra seminarhotellet kl. 09, og vi satser på å være tilbake senest kl. 12. Merk at dagligvarerunden først og fremst er forbeholdt de norske eksportørene. Kryss av i påmeldingsskjemaet om du ønsker å delta.
Om programmet
På årets seminar vil du få oppdatert innsikt i sjømatmarkedet i Italia, med et særskilt fokus på laks, tørrfisk og baccalà. Du kan forvente en oppdatering på makroøkonomiske forhold, bærekraft, tilførsel, priser og varestrømmer, utvikling i både dagligvare- og restaurantsektoren, samt informasjon om markedsaktiviteter for norsk sjømat i Italia.
Seminaret er en viktig møteplass for aktører i verdikjeden, og sammen skal vi utforske og diskutere mulighetene for videre vekst i Italias sjømatmarked. Mer informasjon om programmet vil bli lagt ut senere.