Konferansen går av stabelen i Ålesund 9. januar 2025. Vi oppdaterer programmet fortløpende. Meld deg på allerede i dag.
Scandic Hotel Parken Ålesund
- Gjester bes bestille rom online med bookingkode
- Bestill via: www.scandichotels.no
- Bookingkode: BOMB060125 (4 bokstaver + 6 tall)
- Bestillingsfrist: 20. desember
Program Ombordfryst 2025
10.00-10.07:
Introfilm og praktisk info
10.08-10.13:
Velkommen, Martin Skaug, Norges sjømatråd
10.14-10.30:
TBA
10.31-10.41:
Forutsigbare rammebetingelser, Audun Maråk, Fiskebåt
10.42-11.05:
I 2025 kuttes torskekvoten med 25 prosent, og det er mørke skyer i horisonten. Hva får den nye virkeligheten å si for fiskeflåten?
- Louise Haahjem, Nordea
- Geir Huse, HI
- Astrid Strand, Havbryn
- Terje Kjølsøy, Bluewild
11.06-11.16:
Torsken mot 2030, Finn-Arne Egeness, Nordea
11.17-11.27:
Lansering av fersk rapport om ringvirkningene av den havgående flåten, Audun Iversen, Nofima
11.28-11.45:
«Jenter om bord» - Fiskebåts nye kvinneprosjekt
- Susanne Giske, Fiskebåt
- Elise Kuntze, Lerøy Havfisk
11.45-12.45:
Lunsj
12.45-12.50:
Kort prat med styrmann Marte Antonsen, M/T "Sørkapp"
12.51-13.05:
Kunstig intelligens, Espen Rustad, Head of Customer Engineering, Google Cloud
13.06-13.21:
Paneldebatt – slik kan KI endre havfiskeflåten i de neste 10 årene
- Inger Marie Sperre, Brødrene Sperre
- Torill Standal Eliassen, twoday
- Eldar Farstad, Lerøy Havfisk
- Espen Rustad, Google Cloud
13.22-13.33:
Fryst fisk – hvordan kan den bli enda bedre, Svein Kristian Stormo, Nofima
13.34-13.50:
Fremtidens tråler, Anders Knardal Roald og Håvard Vollset Lien, Vard
13.50-14.20:
Pause
14.20-14.23:
Videoinnslag.
Slik er klippfiskmarkedet i Portugal. Prisøkning og volumnedgang. Hva betyr det for konsumet, Trond Rismo, Norges sjømatråd
14.24-14.39:
Hvordan skal vi navigere i en krevende tid med store utfordringer i markedene for konvensjonell, hvitfisk og reker?
- Louise Haahjem, Nordea
- Gunvar L. Wie, Norges sjømatråd
- Bjørn-Erik Stabell, Norges sjømatråd
- Josefine Voraa, Norges sjømatråd
14.40-14.43:
Videoinnslag:
Hva betyr fryst råstoff fra Norge for dem som selger fish & chips i Storbritannia?
14.44-14.54:
Hvordan er hvitfiskmarkedet i UK, Victoria Braathen, Norges sjømatråd
14.55-15.10:
TBA
15.11-15.25:
Hvordan jobber dagligvarebransjen med fryste sjømatprodukter v/ Ida Brumoen og Henriette Gran Nyhus, Kiwi
15.26-15.41:
Fremtid og muligheter i norsk rekenæring: «Det vil fort gå bra», Knut Helge Vestre, ColdWaterPrawns of Norway
15.45:
Slutt