11. juni 2024 arrangerer Norges sjømatråd Laksekonferansen på Scandic Hotel Norge i Bergen!
Informasjon om konferansen
Vi gleder oss til å samle laksenæringen til Laksekonferansen 2024! Det blir spennende foredrag, og vi avslutter dagen med laksepub. Programmet vil oppdateres fortløpende her.
Du kan også følge konferansen digitalt.
Registreringen starter kl 10:30 og det blir servert lunsj mellom klokken 11:00 - 12:00.
Konferansen starter kl 12:00 og varer til kl 16:00.
Etter det faglige programmet blir det "laksepub" på hotellet med enkel servering og mingling.
Tema for konferansen:
- Markedsituasjonen for laks
- Hva gjøres for å bedre fiskevelferden
- Ulike case på produksjonsforbedringer
Program
Konferansier: Guro Jahre Lund, marketing manager laks og ørret, Norges sjømatråd
Verdens mest populære fisk – kan det vare?
Christian Chramer, adm. direktør Norges sjømatråd
Makro- og valutabildet
Svein Rune Jordheim, Leder DNB Markets Meglerbord Bergen, DNB
Markedssituasjonen for laks
Paul T. Aandahl, sjømatanalytiker i Norges sjømatråd
Salmon Living Lab – Fordi verden trenger mer sunn og bærekraftig sjømat
Frode Arntsen, CEO, SalMar
Hvordan jobber Skretting med å utvikle bærekraftig fôr til laksenæringen?
Leif Kjetil Skjæveland, samfunnskontakt og bærekraftansvarlig, Skretting
Veien til tørt miljø
Marius Husabø Monsen, Quality & Product Advisor, Mowi
Muligheter for videre vekst i det spanske markedet
Tore Holvik, Sjømatutsending til Spania, Norges sjømatråd
Markedssituasjonen i Frankrike
Trine Horne, Sjømatutsending til Frankrike, Norges sjømatråd
US Market Opportunities for Seafood from Norway
Laura Cubillos, Excecutive Vice President Padilla, USA
Slik jobber NorgesGruppen med fersk fisk og sjømat
Kenneth André Martin, kategorisjef fersk fisk og sjømat, NorgesGruppen ASA
Eskalerende reguleringer for markedsadgang - kan vi påvirke utviklingen?
Øystein Valanes, Head of Market Access, Norges sjømatråd
Påmelding
Vi håper du kommer - meld deg på i dag!
Har du problemer med påmeldingen? Ta kontakt med Tiril Kræmer Kufaas. Mobil 971 63 696 eller epost: tkk@seafood.no
NB! for å kunne registrere seg må man ha akseptert cookies.