Vi gleder oss til årets Barbera Fish Festival som går av stabelen den 7-9 oktober i år.
I årets utgave av festivalen skal det gjennomføres en kokkekonkurranse for de lokale kokkeskolene, med tørrfisk, klippfisk og saltfisk som hovedingrediens.
Kokkekonkurransen har som formål å fremme konvensjonelle produkter gjennom å øke kunnskapen om produktene i regionen. Det er ventet bred pressedekning av finalen og vinneren av konkurransen. Aktivitetene er også en viktig del av å innhente kunnskap til videre arbeid for fremming av tørrfisk, klippfisk og saltfisk i det italienske markedet.
Vi gjenopptar suksessen fra fjoråret og gleder oss til å se hvordan studentene håndterer de norske konvensjonelle produktene og presentere rettene for en jury bestående av michelin stjerne kokker og media.
Les mer på festivalens egne nettsider.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål til arrangementet:
- Gunvar L. Wie (glw@seafood.no)
- Jennifer Mazilli (jfm@seafood.no)