Januar er den tiden på året hvor vi igjen starter med blanke ark. For mange var nok årets nyttårsforsett en sunnere livsstil. Godfisk lanserte det nye Livrett-konseptet tidligere i januar og denne uken ble også Livrett-bloggen lansert. En blogg hvor sjømat, sunnhet og matglede settes i fokus.
Livrett er et nytt konsept som skal inspirere til en sunnere livsstil gjennom spennende sjømatoppskrifter og informasjon om hvordan valgene man tar påvirker ulike deler av kroppen og livet vårt.
- Sjømatens helsefordeler skal ta den plassen den fortjener. Vi skal også rette oss mot det moderne kostholdet gjennom inspirerende og spennende oppskrifter, slik at konsumenten får se at sunn og god mat kan gå som hånd i hanske, sier matfaglig ansvarlig i Norges sjømatråd Iselin Bogstrand.
I denne sammenheng har det blitt utviklet fire ikoner for å vise hvordan en sunn matfilosofi påvirker både kropp, hjerne, selvfølelse og matglede. Dette er tatt med videre på den nye Livrett-bloggen, hvor Bogstrand er ansvarlig redaktør. Bogstrand har en mastergrad i samfunnsernæring og et brennende engasjement for helse og ernæring. På bloggen vil hun som fagperson dele sine tanker om aktuelle saker rundt kosthold og sjømat, og samtidig spre matglede og inspirasjon.
- Bloggen er ment å være et løft for det nye Livrett-konseptet til Godfisk, hvor jeg får dele tanker rundt tidsaktuelle temaer innen sjømat og helse, spre inspirasjon og skape engasjement, skriver Bogstrand på bloggen.
På bloggen vil det bli oppfordret til et balansert kosthold, med sjømat i fokus. Gjennom en avslappet tilnærming og fokus på matglede, skal det formidles at et sunt kosthold både kan smake godt og få deg til å føle deg vel.
- Dette syns jeg er viktig. Det er på tide at sjømatens helsefordeler, fantastiske smak og anvendelighet blir allment kjent blant både store og små, avslutter Bogstrand.