Norsk sjømat og sjømatnæring står i sentrum når pop-up-restauranten (Re)Laks åpner fredag i Paris.

Fredag 18.november åpner (Re)Laks, hvor norsk sjømat og sjømatnæring med laksen som stjerna i sjømatporteføljen, står i sentrum i helga og uka som kommer. (Re)Laks finner sted på Restaurant Coretta i 17.arrondissement.

Gjestene som besøker restauranten Coretta i løpet av uka (Re)Laks er åpen, skal få oppleve laks og annen norsk sjømat i varme og smakfulle omgivelser. Her briljerer kokken Beatriz Gonzales, og Sjømatrådet oppfordrer alle som er i Paris, eller som har lyst til å besøke Paris og se og oppleve (Re)Laks, til å ta turen innom. Fiskehandler Arnaud Vanhamme, som driver en av Paris'populære og rikholdige fiskebutikker (i 103 rue de la Tour,) vil i samme tidsrom tilby masse fersk norsk sjømat og gi kundene tilberedingstips og sjømatinspirasjon.

Vi arrangerer også workshops hvor deltakerne skal lære å røyke fisk hjemme, grave sin egen laks, samtidig som vi også vil formidle historien om norsk fiskeri- og havbruksnæring og hvordan sjømaten blir fanget eller oppdrettet.

(Re)Laks er åpen for publikum fra lørdag 19.november til lørdag 26.november. Norges sjømatråd oppfordrer sjømatnæringa som er til stede i Frankrike, men også tilreisende gjester, til å bruke arenaen aktivt, også som et godt sted å ta med kunder. Dere finner mer info på nettstedet www.relaks.fr. Her finner også næringsaktørene mulighet til å reservere bord. Næringsaktører oppfordres til å bruke reservasjonskoden "Norge" til møter med sine kunder.

Adresse:
151 Rue Cardinet, 75017 Paris