Velkommen til Skalldyrkonferansen 2019 i Oslo

Årets skalldyrkonferanse skal holdes på Stratos i Oslo - også kalt byens tak. Stratos ligger sentralt til på toppen av Folketaterbygningen på Youngstorget i Oslo.

  • 10:00: Registrering, kaffe og en liten matbit
  • 11:00: Konferansen starter 
  • 16:00: Faglig program avsluttes

Etter selve konferanseprogrammet er over blir det en uformell middag fra kl. 17 med mulighet til å nyte den fantastiske takterassen som omkranser lokalet. 

For deltakelse på konferansen gjelder følgende priser:

  • Konferansepakke inkludert enkel servering 495,-
  • Konferansepakke inkludert middag og 3 enheter alkohol 995,-

Hotell

Trenger du hotell i Oslo? For rabatterte rom på Clarion Hotel The Hub, ring inn og oppgi referansekode 2839 Norges sjømatråd. Koden er gyldig inntil 2 uker før ankomst. 

Program:

  • Skalldyr som spydspiss for Norge som sjømatnasjon
    v/ Kristin Pettersen, Norges sjømatråd

  • Vi har råvaren - men hva skjer når sjømaten stoppes på grensen?
    v/ Silje Gjerp Solstad, Norges sjømatråd

  • Sjøpølse - en helt ny art?
    v/ Christiane Fenes, Eir of Norway
  • Hvilke virkemidler finnes og hvordan benytte seg av dem?
    v/ Innovasjon Norge

  • Uregulerte arter, uendelig med utfordringer  eller muligheter?
    v/ Knut Magnus Persson, Scalmarin AS

  • Tittel kommer,
    v/ Gonzalo Campos Sealed Air

  • Økt verdiskapning gjennom helhetlig designtenkning
    v/ Jens Petter Ring, Partner i Panorama Design

  • Død eller levende - Logistikken bak leveranse av levende sjømat
    v/ Bjørn-Ronald Olsen, CEO Cape Fish AS

  • Hvorfor er det enkle ofte det beste?
    v/ Jon Nilssen, kategorisjef i Rema 1000

  • Nye måter å tenke kunde på
    v/ Anette Huth, Asko servering

  • Panelintervju: Hva skal til for å drive en restaurant i verdenstoppen?
    Eier og kjøkkensjef på Credo Heidi Bjerkan, og hennes samarbeidspartnere deler av sine erfaringer