Sjømatmessen i Boston er utsatt. Som følge av dette blir også Sjømatrådets arrangmenter ifm. med SENA utsatt.
Dette gjelder sjømatseminaret (14. mars), deltakelse på SENA (15-17. mars) og sjømatmottakelsen (16. mars).
Norges sjømatråd arrangerer Norwegian Seafood Seminar for norske eksportører og deres samarbeidspartnere i USA.
Arrangementet finner sted dagen før sjømatmessen i Boston (SENA) åpner.
Mandag 16. mars, arrangeres også Norwegian Seafood Reception. Les mer og meld deg på her.
Vi oppfordrer norske eksportører til å også melde på amerikanske kontakter.
Agenda
Introduction - Renate Larsen, Managing Director, Norwegian Seafood Council.
Opening Remarks - Trine Danielsen, State secretary, Norwegian Ministry of Trade, Industry and Fisheries.
US Politics and Policies - Gavin Gibbons, VP Communication, National Fisheries Institute.
Seafood Knowledge and Needs: New Reseach About the US B2B Decision Maker - Kristie Sigler, North America Food and Agribusiness Lead, Fleishman Hillard.
Break.
Keeping the "Sea" in Seafood: What is finless fish - Egil Ove Sundheim, Director USA, Norwegian Seafood Council.
Panel Discussion: The industry responds to US consumers' changing perception of seafood
Moderator: TBD
Panelists:
- Candice Waers, Protein Category Director, Centralized Supply Chain Services.
- Beth Stark, Director of Nutrition Programming, Weis Markets.
- Ken Toong, Execuive Director of Auxiliary Enterprises, UMASS Amhearst.
- TBD, Chef from Boston area seafood restaurant.