Sjømatmessen i Boston er utsatt. Som følge av dette blir også Sjømatrådets arrangmenter ifm. med SENA utsatt. 

Dette gjelder sjømatseminaret (14. mars), deltakelse på SENA (15-17. mars) og sjømatmottakelsen (16. mars).

 

Norges sjømatråd arrangerer Norwegian Seafood Seminar for norske eksportører og deres samarbeidspartnere i USA.

Arrangementet finner sted dagen før sjømatmessen i Boston (SENA) åpner.

Mandag 16. mars, arrangeres også Norwegian Seafood Reception. Les mer og meld deg på her.

Vi oppfordrer norske eksportører til å også melde på amerikanske kontakter. 

 

Agenda

Introduction - Renate Larsen, Managing Director, Norwegian Seafood Council.

Opening Remarks - Trine Danielsen, State secretary, Norwegian Ministry of Trade, Industry and Fisheries.

US Politics and Policies - Gavin Gibbons, VP Communication, National Fisheries Institute.

Seafood Knowledge and Needs: New Reseach About the US B2B Decision Maker - Kristie Sigler, North America Food and Agribusiness Lead, Fleishman Hillard. 

Break.

Keeping the "Sea" in Seafood: What is finless fish - Egil Ove Sundheim, Director USA, Norwegian Seafood Council.

Panel Discussion: The industry responds to US consumers' changing perception of seafood

Moderator: TBD

Panelists:

  • Candice Waers, Protein Category Director, Centralized Supply Chain Services. 
  • Beth Stark, Director of Nutrition Programming, Weis Markets.
  • Ken Toong, Execuive Director of Auxiliary Enterprises, UMASS Amhearst. 
  • TBD, Chef from Boston area seafood restaurant.