Endelig er Skalldyrkonferansen tilbake! 

23. mai arrangører Sjømatrådet Skalldyrkonferansen 2023 på The Hub i Oslo!

Endelig er vi klar for å invitere hele skalldyrnæringen til å samles, etter tre år med digitale møter. Vi legger derfor opp til konferanse med godt tid til å slå av en prat, både i forkant og i etterkant av konferansen.

Vi åpner registrering kl. 10:30, og lunch blir servert mellom kl. 11:00 - 12:00.

Konferansen starter kl. 12:00 og varer til kl. 16:00.

 

Minglemiddag fra kl. 16:00 - 19:00.

Konferansier er Christina Neumann, kommunikasjonsrådgiver i Norges sjømatråd. 

Program

  • Markedssituasjon for skalldyr
    Josefine Voraa, Analytiker skalldyr, Norges sjømatråd
  • Sjømatens rolle i matsystemet
    Birger Svihus, Professor, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Semifinalen «årets kokk» i Tyskland
    Sending fra konkurransen
  • The potential for Norwegian king crab and snow crab in Europe
    Inga Klebanskaja, Senior Consultant, Euromonitor International
  • Et nytt teknologi- og bærekraftseventyr på havbunnen
    Dagny-Elise Anastassiou, bærekraftsansvarlig, Ava Ocean
  • MSC status og veien videre for reker, snøkrabbe, taskekrabbe
    Tor Bjørklund Larsen, Seniorrådgiver, Norges Fiskarlag
  • En prat med Runa Kvedseth
    Finalist til Årets Kokk
  • Hvordan skalldyrnæringen bidrar til sirkulærøkonomien: Fra krabbeskall til torskemat
    Tina Olaussen, direktør Nutrichell
  • Snøkrabbefiske i Barentshavet 
    Snøkrabbefisker Ida Grape, Polar Pioneer og
    Synne Guldbrandsen, Markedssjef, Norges Råfisklag
  • Norgesgruppens bærekraftsstrategi
    Stein Rømmerud, Konserndirektør for kommunikasjon, Norgesgruppen
  • Markedsinvesteringer i Norden
    Trym Eidem Gundersen, Direktør region Norden, Norges sjømatråd
  • Bærekraftig bruk av biprodukter
    Will Moffat, Co founder/Director of fermentation 

Det er også mulig å følge konferansen via stream.