Her finner du sjømatrådets erklæring om samtykke til lagring av persondata for å håndtere påmelding til mottak av nyhetsbrev.

Samtykkeerklæring

Jeg samtykker til at Norges sjømatråd AS (Behandlingsansvarlig) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til sjømatrådets nyhetsbrev. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i registreringsskjemaet for nye brukere. For å kunne sende deg nyhetsbrev trenger vi samtykke fra deg.

Er du allrede registrert i våre systemer vil vi kun lagre oppdatert informasjon om deg.

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake. Dette kan du gjøre på "Min side" eller ved å sende oss en epost.

Jeg er informert om og klar over mine rettigheter som registrert etter personvernforordningen, for eksempel min rett til å kreve innsyn eller retting av mine personopplysninger. Du kan kreve innsyn eller retting ved å sende oss en e-post.

Jeg er klar over at det er mer informasjon om Behandlingsansvarliges sin bruk av personopplysninger i Behandlingsansvarliges personvernerklæring som er tilgjengelig her.

Under finner du databehandlere av personopplysningene. Sjømatrådet kan be om de opplysningene som kommer frem under, men vil etterstrebe å minimere omfanget av personopplysninger og kun be om det som er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg.

Jeg er informert om følgende mottakere av mine personopplysninger:

 • SuperOffice AS
  • Formål: Håndtering av relasjoner og interessenter.
  • Persondata som lagres: Navn, firma/avdeling, telefonnummer/mobilnummer, e-post, stillingstittel/rolle/posisjon, adresse, notater, interesse/kompetanse, brukernavn til Sjømatrådets webtjenester, bilde, aktivitetshistorikk som e-post, tilbud, kontrakter, møter, telefonsamtaler, nyhetsbrev og nyhetsbrev atferd.
  • Lagringstid: Der vi vurderer at vi ikke har en dialog eller aktivitet med person, beholder vi persondata i inntil 3 år.
 • eMarketeer AB
  • Formål: Kunne kommunisere med personer som ønsker informasjon om nyheter, konferanser, seminarer, messer, samt de som ønsker våre tjenester.
  • Persondata som lagres: Navn, firma/avdeling, telefonnummer/mobilnummer, e-post, stillingstittel/rolle/posisjon, adresse, nyhetsbrev og nyhetsbrev atferd
  • Lagringstid: Der vi vurderer at vi ikke har en dialog eller aktivitet med person, beholder vi persondata i inntil 3 år. Vi må beholde epostadresser til personer i systemet, som ikke ønsker å motta informasjon fra oss (avmeldt nyhetsbrev).