Prisindekser utviklet av Universitetet i Stavanger (laks) samt Nofima (torsk og sei). Mer informasjon om indeksene finner du i respektive indeks.
Relaterte nyheter

For aller første gang får japanerne nyte fersk skrei
Skreien lansert i Japan, og for aller første gang får japanerne nyte den norske delikatessen

Sjømatrådet blir partner i internasjonalt Warholm-stevne
Når Karsten Warholm inviterer verdenseliten til Ulsteinvik i februar, står både konkurranser og sjømat på menyen.

Norsk klippfisk utgjør over 25 prosent av dominikanernes totale sjømatkonsum
Norsk klippfisk utgjør over 25 prosent av dominikanernes totale sjømatkonsum

Relatert innhold
Ukeoversikt tollkvoter
Norges sjømatråd publiserer ukentlig en oversikt som viser hvor mye som gjenstår av tollkvotene til EU.

Godkjente bedrifter må nå sende inn endringssøknad i Single Window
Mange bedrifter har nå fått godkjente regodkjenningssøknader. Alle godkjente bedrifter må dermed sende inn endringssøknad i Single Window. Bedrifter som enda ikke er blitt godkjent må jevnlig følge med på status for søknaden.
Krav om nytt helsesertifikat til India er utsatt til 1. mars 2023
Mulig stans av eksport til India fra 1. mars 2023
Derfor ble det ny eksportrekord i 2022
I et år preget av krig, uro og resesjon satte den norske sjømateksporten i 2022 nok en ny rekord. Her er fem årsaker til at det skjedde.
