Sjømatrådet har gleden av å invitere norske sjømat eksportører til å delta på World Seafood Shanghai 28. – 30. august 2019.

 

Formålet med å delta på World Seafood Shanghai er å promotere norsk sjømat mot kinesiske kjøpere: importører, distributører, food service og dagligvare.

Sjømatrådet vil organisere Norwegian Seafood Pavilion med deltakelse fra norske sjømateksportører. 

Detaljer for deltakelse

  • Selskapene må selv bekoste stand leie, og vil bli belastet den faktiske kostnaden av deres plass.
  • Sjømatrådet vil dekke konstruksjon og dekorasjon av standene. Sjømatrådet vil også bistå eksportørene gjennom messedagen.
  • Den forventede kostnaden vil beløpe seg til om lag NOK 30.000 per selskap (for stand-størrelse 3x3 meter). 

Om World Seafood Shanghai

World Seafood Shanghai er Kinas nest største sjømatmesse, etter China Fishery and Seafood Expo (China Fisheries i Qingdao). Messen har utviklet seg veldig positivt de siste årene og fremstår nå som både internasjonal og profesjonell. 

Typiske utstillere er de større importørene og foredlingsbedriftene som fokuserer på salg innenlands . Det er også økende tilstedeværelse fra utenlandske eksportører. På messen vil dere møte kjøpere fra østre del av Kina som i dag typisk handler fra importører, men som søker å kjøpe direkte fra eksportør. 

Messen er godt egnet for alle eksportører av norsk sjømat som fokuserer på innenlandsmarkedet i Kina. Det vil kun i begrenset grad være innkjøpere fra de store kinesiske foredlingsbedriftene tilstede. 

Tilleggsprogram

I forbindelse med World Seafood Shanghai 2019, planlegges det å legge til rette for flere ulike side arrangementer, slik som:

  • Nettverksarrangement i samarbeid med generalkonsulatet i Shanghai 
  • Seminar om det kinesiske laksemarkedet, organiseres av Seafood Guide
  • Kokkedemonstrasjon av norsk sjømat

Informasjon og påmelding

Frist for å melde seg på med stand har gått ut. For spørsmål om messen og deltakelse som besøkende kan dere kontakte: Victoria Braathen E-mail: vb@seafood.no. Mobil: +47 913 44 035 / +86 156 1801 8510. 

  • Ved begrenset plass gjelder «first come – first serve».
  • Vennligst gi oss tilbakemelding dersom dere har spesielle ønsker for standen.
  • Reise og hotell organiseres av sjømatselskapene som deltar. 

✓Norske deltakere oppfordres til å gå i gang med visum søknad snarest. 

Les mer om World Seafood Shanghai: Følg link her