Vi inviterer til webinar om laksemarkedet i Italia, hvor mye ny innsikt blir presentert.

Grunnet den pågående covid-19-situasjonen med reiserestriksjoner og sosial distansering, vil årets seminar om laks i det italienske markedet være et live webinar, tirsdag 13. oktober.  

Webinaret vil ta for seg flere viktige temaer, blant annet det siste av markedsinnsikt, matsikkerhet og effekten covid-19 har hatt på salg og forbrukerholdninger i forhold til laks i det italienske markedet.  
For de som ikke har mulighet til å delta i seminaret vil et opptak bli gjort tilgjengelig i ettertid.   

Vi skal ha to separate sesjoner som dekker de samme temaene på norsk/engelsk og italiensk for henholdsvis norsk og italiensk industri

13:30 – 14:50  norsk/engelsk sesjon – fullt program under 
15:30 – 16:50  italiensk sesjon – fullt program her.
  
​​​​​​​​​​​Vennligst fyll ut vedlagte påmeldingsskjema for å bekrefte deltagelsen. Link for å delta i live-øktene vil bli delt i løpet av de kommende ukene. 

Program

13:30 - 13:45   Welcome and introduction

  • Welcome and introduction by Trym Eidem Gundersen - Director Italy, Norwegian Seafood Council
  • Greetings from Ambassador Margit F. Tveiten, Royal Norwegian Embassy in Rome

13:45 - 14:10   Overall salmon insight

  • “Norwegian salmon status and future prospects”
    Speaker: Paul T. Aandahl - Seafood Analyst, Norwegian Seafood Council
  • “Insight of Norwegian salmon in Italy and NSC market activities”
    Speaker:  Trym Eidem Gundersen - Director Italy, Norwegian Seafood Council

14:10 - 14:50   Effect of covid-19 on seafood habits with focus on salmon

  • “Seafood trends in Italian retail during covid-19”
    Speaker:  Andrea Succi - Sales and Marketing Analytics Sales Leader, Nielsen Italy
  • “Consumption of seafood in HoReCa before, during and after the lock-down”
    Speaker: Matteo Figura - Foodservice Director, The NPD Group
  • “Covid-19, salmon and food safety: media's portrayal compared to experts’ opinion”
    Speaker: Valentina Tepedino - Veterinary and national representative for SIMeVeP (Italian Society of Preventive Veterinary Medicine) for the seafood sector