Tirsdag 18. mars vil Seafood from Norway være live på Chef HQ for et arrangement arrangert av Chef Publishing. Arrangementet er plassert innenfor HoReCa-messen HRC, og er dedikert til å utdanne og feire britiske kokker.

Bli med oss på en morgensession på den andre dagen av HRC. Vi starter dagen med nettverking over en lett frokost fra Seafood from Norway. Masterclass med moderne vri på matklassikere vil følge, sammen med en paneldiskusjon og videre nettverking.

Kjente kokker og forkjempere for norsk sjømat, inkludert Simon Hulstone fra The Elephant og 2024 Young National Chef of the Year, Jonny Smith fra Row on 5, vil vise hvordan Seafood from Norway kan integreres i moderne britiske menyer. Sammen med andre inviterte gjester vil de også diskutere trender og muligheter for bærekraftig sjømat i bransjen.

Registrering

Registrering for å delta på HRC-messen er gratis frem til 16. mars 2025. Her kan du lese mer om HRC. Flere detaljer om Chef HQ-programmet og live-sesjonen vil bli annonsert nærmere arrangementet. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål.