Sjømatrådet, Innovasjon Norge og den norske ambassaden i Spania inviterer i anledning sjømatmessen Conxemar i Vigo, Spania, til et rundebordsmøte for norsk og spansk sjømatnæring.
Round Table Whitefish - Conxemar 2018
Sjømatrådet, sammen med Innovasjon Norge og den norske ambassaden i Spania, vil som tidligere år arrangere et rundebordmøte for norsk og spansk sjømatnæring 2. oktober i anledning Conxemar.
19:30-19:35 Welcome, Helge Skaara, Ambassador of the Royal Embassy of Norway in Spain
19:35-19:45 Presentation of latest Insight about the whitefish market in Spain and the marketing strategy for Norwegian whitefish in 2019, Bjørn-Erik Stabell, Director of NSC in Spain
19:50-20:30 Presentation of the panel and their point of view about how to develop the category. 5 min each:
-
NSC - Trond Rismo
-
Lerøy- Raphael Gimenez
-
Nordic Seafood – Råg Einar Dybvig
-
Nergaard via Icefish – Kenneth Holst
-
Cabomar - Alberto Alonso
-
Eroski - Gorka Azkona
20:30-20:50 Q&A and discussions
20:50-21:00 Wrap up and conclusions, Juan Bergas, Subdirector of Innovation Norway
21:00 Cocktail
Conxemar 2018
Den internasjonale sjømatmessen for frossen sjømat, Conxemar finner sted 2.-4. oktober i Vigo, Spania. Under messen vil Sjømatrådet og Innovasjon Norge, sammen med norske eksportører ha en stand for norsk sjømat.
Mer informasjon angående Conxemar 2018, finner du her.
World FAO-CONXEMAR Congress
I forkant av Conxemar holdes for sjette gang World FAO-CONXEMAR Congress i Vigo 1. oktober. Under kongressen vil det settes fokus på fiskebestandens nåværende status, etterspørsutivikling i de viktigste internasjonale markedene og bærekraftighet i næringen.
Mer informasjon angående World FAO-CONXEMAR Congress finner du her.
Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med Bjørn-Erik Stabell på +47 934 09 806 eller bes@seafood.no.