For første gang inviterer vi norske aktører til fellesstand på Food & Hotel Vietnam. Vi oppfordrer spesielt norske aktører fra skalldyrnæringen til å delta, men tilrettelegger for deltakelse fra alle bransjer.

For første gang stiller Sjømatrådet med norsk fellesstand på Food & Hotel messen i Vietnam. Vi oppfordrer spesielt norske aktører fra reke og skalldyrnæringen til å delta, men vil tilrettelegge for deltakelse fra alle bransjer.

Se plasseringen for årets fellesstand.

Messen er rettet mot restauranter, hoteller og grossister.

I tilknytning til messen vil det arrangeres en felles sjømatmiddag for norske og vietnamesiske aktører den 8. desember, fra klokken 19:00 på Hotel Des Arts Saigon. I tillegg er det planlagt en felles butikk-/restaurantrunde i markedet den 7. desember. Mer informasjon kommer. 

Mer om messen.

Norske eksportører har rabatterte rom på Hôtel Des Arts Saigon. For å benytte deg av dette tilbudet, ta direkte kontakt med Chau Le, og oppgi i mailen at du er en del av den norske delegasjonen. 

          Romtype   Pris for   enkeltrom 
Deluxe          1 477,-
Grand Deluxe          1 763,-
Sky Executive Deluxe          1 929,-

 

Vi gjør oppmerksom på at vi arrangerer et high-end event i Bangkok, Thailand dagen før messestart i Vietnam. Vi har lagt opp til at deltakelse på begge arrangementene er mulig.