Endelig er Sjømatrådets lakseseminar tilbake!

Den 07. juni, fra kl 11.00-15.30, inviterer vi til årets lakseseminar i Bergen og serverer oppdatert innsikt om laksemarkedet verden over, med hovedfokus på situasjonen i dag, markedsutvikling og mulighetene fremover.

Sunn, lokal og bærekraftig mat har alltid vært pilarene i norsk sjømateksport, og har nok blitt enda viktigere de siste årene. 

Både poke-trenden og sushi, med laks som favoritt-topping, har stadig tatt større plass i det internasjonale kjøkken. Samtidig er et høyere hjemmekonsum av laks og større helsefokus med på å utvide bredden i laksekategorien.

Program:

  • Del 1: Status for det globale laksemarkedet
  • Del 2: Hvordan ser det ut fra våre viktigste laksemarkeder?
  • Del 3: Vi ser i glasskula på veien videre

Du vil få høre fra blant annet:

Og vi skal snakket om blant annet:

  • Muligheter og utfordringer for laks som et høyt priset produkt
  • Hvilken vridning i den norske/globale handelstrømmen vil vi få?
  • Vil laksen kunne styrke sitt omdømme når prisen øker?
  • Hvordan vil konkurransen bli mot andre proteiner?
  • Hvilke markeder har økt mest de siste åra, og hvem vil fortsette veksten gitt at volumveksten stopper opp?

Årets seminar gjennomføres 7. juni i Bergen, på Hotel Norge by Scandic. 

Det er mulig å se seminaret i opptak i etterkant