Den prestisjefylte listen over hvem som er blant verdens 50 beste restauranter presenteres under en storslagen sammenkomst i Marina Bay Sands Theatre den 25. juni. Arrangementet samler verdens ledende gastronomiske miljø.


Program

"Seafood from Norway" og Sjømatrådet er offisiell sjømatpartner til "The World's 50 Best Restaurants". Norske skalldyr står i fokus når toppkokker som Rasmus Kofoed (Gerani), Heidi Bjerkan (Credo) og Rungthiwa “Fae” Chummongkhon (Front Room, Thailand) holder Masterclass og "Kitchen Jam Session". 

23. juni: Norske skalldyr står på menyen når Rasmus Kofoed, Geranium Danmark leder Masterclass.

"The Wild Seafood Bunch": Sjømatrådet inviterer kokker, restauranteiere, matbloggere, journalister, forfattere og high-end produsenter av sjømat til eventet "The Wild Seafood Bunch". Grilling og smaksprøver av norske skalldyr tilberedes av de meriterte toppkokkene Heidi Bjerkan (Credo, Trondheim, 1 Michelin stjerne), Dave Pynt (Burnt Ends, no 10 Asia's 50Best), Garima Arora (Gaa Bangkok, Asia's Best Female Chef 2019, no 16 Asia's 50Best) og Christian Puglisi (Relæ, København, 1 Michelin stjerne).

25. juni: selve prisutdelingsseremonien for "The World's 50 Best Restaurants". High-end kokker tilbereder og serverer smaksporsjoner av norske reker, kamskjell og sjøkreps.

26. juni: "Kitchen Jam Session" norske Heidi Bjerkan og thailandske Chef Fae holder en show cooking i anledning Sjømatrådets seminar.

For mer informasjon om deltakelse, kontakt Synne Guldbrandsen