Kategorier
Publiseringsdato
Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.
oktober, 2012
En matrevolusjon
I de viktigste markedene øker hjemmekonsumet av fersk norsk laks med fantastiske 30 til 60 prosent årlig. Det er ikke bare en økning, det er en matrevolusjon. Hvorfor bestemmer daglig 13 millioner mennesker seg for å bruke laks fra Norge når de vil feire livet med et ekstra godt måltid?
Knockout by nature
Jeg hadde nylig med meg et knippe amerikanske bloggere, ernæringseksperter og kokker til Norge, for å fortelle om norsk laks og vise det unike norske opphavet. Budskapet mitt var tydelig: Norsk laks fra det kalde, klare vannet er et sunt, trygt og godt produkt. Og denne gangen gjorde naturen jobben min ganske enkel – og ganske enkelt frydefull.
Konferansekvitter
«Makrellkrigen kan nærme seg slutten» skrev nettstedet E24, mens en leder i Sunnmørsposten hadde tittelen «Spelet om makrellen«. Sjelden har Sjømatrådets konferanse Pelagiske dager hatt et så spennende bakteppe som disse overskriftene illustrerer. Ikke uventet ble det stor oppslutning på konferansen i Bergen.