Prisindekser utviklet av Universitetet i Stavanger (laks) samt Nofima (torsk og sei). Mer informasjon om indeksene finner du i respektive indeks.
Relaterte nyheter
Fem fiffige funn om lutefisk til jul
Høytiden nærmer seg med stormskritt og julemenyene i det ganske land begynner sakte, men sikkert å formes. I den anledning har vi fisket fram våre ferskeste funn om nordmenns forhold til jul og julemat – med et ekstra blikk på én av de mest julete fiskene: Lutefisken.
Tradisjonsrik og trendy: Norsk røkelaks som fransk julemat
Røkelaks har lange tradisjoner, og mange er glad i det – også i Frankrike. I jula har røkelaksen en helt spesiell plass i fransk matlaging, selv i dyrtid: På tross av svakere kjøpekraft hos franske forbrukere er røkelaks mer populært enn noensinne.
Stor suksess i São Paulo: Seminaret «O Futuro do Bacalhau Brasil»
21. oktober 2024 ble den første utgaven av «O Futuro do Bacalhau Brasil» gjennomført, basert på det allerede vellykkede seminaret med samme navn fra Portugal.
Relatert innhold
Verden drømmer om en hvit jul
Forestill deg eimen av krydret klippfisk, røkelaks som smelter på tunga og torsk som flaker seg pent idet du setter gaffelen i den. Julefisken er ikke bare en del av den norske sjelen – den binder oss sammen med millioner av mennesker verden over.
Presentasjon markedsplan laks Frankrike 2025 - 2030
Vår sjømatutsending i Frankrike presenterer markedsplanen for laks, i perioden 2025 til 2030
Tollfrie kompensasjonskvoter til EU åpner 1. januar
Norge vil fra 1. januar 2025 få tilgang til nye og reviderte kompensasjonskvoter til EU-markedet.
Presentasjon markedsplan Thailand og Malaysia 2025 - 2030
Vår sjømatutsending i Sørøst- Asia presenterer markedsplanene for Thailand og Malaysia, i perioden 2025 til 2030