Aldri før har så mange ønsket å være med på Torskefiskkonferansen. Den er for lengst utsolgt, og nå er det kun digital påmelding som er mulig.

Torsdag 2. november er det duket for årets utgave av den tradisjonsrike konferansen. Denne gang har arrangørene Norges sjømatråd og Norges Råfisklag hatt ekstra mye å gjøre i forkant.

Måtte si stopp på 450 deltagere

- I år har det vært en historisk stor interesse for Torskefiskkonferansen. Vi har vært utsolgt i flere uker allerede og har mange på venteliste. Vi skulle gjerne hatt flere med, men av kapasitetshensyn måtte vi dessverre sette grensen på 450 fysiske deltagere, sier event manager i Norges sjømatråd, Tove Sleipnes.

Når konferansen starter torsdag 2. november klokken 12.45 på Clarion Hotel The Edge i Tromsø, er det ikke et sete ledig. Det er likevel mulig å følge Torskefisk 2023 fra sidelinjen.

Mulig å melde seg på digitalt

- Som vanlig kommer vi til å strømme konferansen. Den digitale påmeldingen løper derfor fortsatt. Hvis du ønsker å få med deg alt det spennende som skjer rundt torsken, er det bare å melde seg på digitalt. Alle innleggene kommer også til å være tilgjengelig på vår hjemmeside seafood.no i etterkant, sier Sleipnes.

Fikk du ikke sikret deg billett til årets Torskfisk?
Meld deg på her og følg konferansen digitalt.

Urolige og krevende tider

- Hva skyldes den store interessen i år?

- Som arrangør er det fristende å svare at vi aldri har hatt et mer spennende program. Samtidig finnes nok noe av forklaringen på at vi lever i urolige og krevende tider, noe som også påvirker hvitfisknæringen i inn- og utland. Dette dystre og krevende bakteppet kommer selvsagt til å bli grundig belyst under årets Torskefiskkonferanse.

Spennende temaer og foredragsholdere

Her er noen av temaene som årets konferanse byr på:

  • Ringvirkningsanalyse for hvitfisknæringen
  • Globale varestrømmer for hvitfisk
  • Endringer i spise- og drikkevaner i permakrise
  • Resultater av priskutt-kampanje på fisk
  • Torskeoppdrett
  • MSC-sertifisering og torskebestandene
  • Kåring av Årets kvalitetsfisker 2023

- Vi kan love svært mange spennende og kompetente foredragsholdere, så her står høydepunktene i kø. Det er bare å glede seg, sier Tove Sleipnes.

Også festmiddagen på kvelden er for lengst fullbooket. Her er det over 300 deltagere som samler seg til den tradisjonsrike og populære lutefiskmiddagen.