Norges sjømatråd følger opp entusiasmen for norsk sjømat i India og stiller med fellesstand for norske eksportører på HoReCa-messe i Goa.

The International Hospitality + Food & Beverage Expo foregår mellom 3. og 5. august i år, og Sjømatrådet arrangerer fellesstand for den norske sjømatnæringen. Målgruppen for messen er alle hoteller, restauranter og cateringselskaper i Goa. 

Goa er Indias mest ettertraktede turistmål, og det ventes at det vil bygges rundt 20,000 nye hotellsenger i området de neste fem årene. India er også verdens raskest voksende marked for foredlet fisk og sjømat, og har økt med 25 prosent i året mellom 2011 og 2015, ifølge markedsanalysebyrået Mintel.

- Vi opplever at det er stor interesse for norsk sjømat i India, og spesielt i Goa. I mars arrangerte Sjømatrådet en middag for over hundre gjester fra HoReCa-segmentet i Nord-Goa, med stor suksess. Vi ser allerede at flere hoteller og restauranter i området forsøker å sette norsk sjømat på menyen, sier Sjømatrådets prosjektleder for India, Yogi Shergill.

Næringsaktører som er interesserte i å delta på messen i India 3.-5.august kan ta kontakt med Yogi Shergill på epost ys@seafood.no for mer informasjon.