Ombordfryst 2022 er utsatt og vil ikke bli gjennomført 13. januar.

 

På grunn av den pågående smittesituasjonen ser vi oss nødt til å utsette den annonserte Ombordfrystkonferansen på ubestemt tid. Vi kommer med ny dato så snart vi vet mere.

Nytt av året er at det vil bli mulig å følge Ombordfryst via «live streaming», slik at de som er på havet også kan følge oss. Konferansen vil bli streamet fra denne siden.

Hovedtemaene er som alltid rammebetingelser, teknologi og marked. Flere spennende foredragsholdere fra inn- og utland har allerede takket ja til å være med.

På kvelden vil det bli et sosialt arrangement med treretters middag og underholdning.

Kickstart torskesesongen med rykende ferske foredrag, informasjonsdeling og ikke minst nettverksbygging i Ålesund.

  • Registrering: 09.00
  • Konferanse: 10.00-15.30
  • Lunsj: 11.30-12.30
  • Aperitiff, middag og underholdning: 19:00

Foreløpig program:

  • Louise Haahjem, Leder sjømat, Nordea
    Velkommen
  • Christian Flatum, Senior Director Head of Ocean Freight, Schenker
    Transportutfordringene vi må være forberdt på for fryst fisk
  • Irene Mjelde, CCO, Optimar
    Slik kan vi øke verdien av produksjonen om bord
  • Webjørn Barstad, EVP Offshore, Aker Biomarine
    Hvilke krav stilles til framtidens tråler?
  • Julie Waites, Executive Director, Frozen at Sea Fillets Association (FASFA)
    Frozen at sea and its position in the UK
  • Lasse Rindahl, Chief Technology Officer, Mustad Autoline
    Store miljøgevinster ved elektrifisering av fangstredskapet
  • Svein Kristian Stormo, PhD forsker, Nofima
    ...når kulda setter inn
  • Kjell-Gunnar Hoddevik, daglig leder, Atlantic Seafish
    Snurrevadbåt som framtidens linebåt
  • Finn-Arne Egeness, sjømatanalytiker, Nordea
    Torsken reiser seg alltid etter kriser
  • Audun Maråk, administrerende direktør, Fiskebåt
    Hvilke miljø-, sosiale- og forretningsetiske utfordringer må havfiskeflåten løse?
  • Eivind Hestvik Brækkan, sjømatanalytiker, Sjømatrådet
    Globale varestrømmer
  • Sveinung Flem, administrerende direktør, SUROFI
    Markeds- og prisutvikling for lange og brosme