Hvordan går det med sjømaten i Italia? På seminaret setter vi særlig søkelyset på kategorivekst.

Tema for årets seminar er oppdatert innsikt om laksemarkedet i Italia med hovedfokus på kategorivekst.

Sunn, lokal og bærekraftig mat har alltid vært viktig i Italia, og har nok blitt enda viktigere de siste årene. Helsefokus og inspirasjon til enkle og gode oppskrifter var derfor hovedingrediensene i de siste store laksekampanjene som skulle få flere italienere til å sette laks på menyen hjemme på eget kjøkken. Dette ble formidlet gjennom film, tekster og bilder som også knytter laksen til de lokale mattradisjonene.

«Perfetto in ogni ricetta» eller perfekt i hver rett er en slogan som har fått økt spalteplass i matlandet og vi skal på seminaret belyse mulighetene til videre vekst i Italia.

Årets seminar gjennomføres i Milano 11. mai. Seminaret holdes på Palazzo delle Stelline, Corso Magenta 61, i Milano, hvor vi også har gjennomført tidligere seminarer.

Programmet er under utarbeiding.