For tredje år på rad vil Sjømatrådet delta med fellesstand på næringsmiddelmessen Thaifex i Bangkok, Thailand. 

THAIFEX-World of Food Asia arrangeres fra 29. mai til 2. juni 2018 i Bangkok, og er den største messen av sitt slag i Thailand, med 55 000 besøkende i 2017. Messen tiltrekker seg næringsaktører fra hele regionen, og er en god anledning til å knytte nye, og pleie eksisterende forretningsforbindelser. Tilbakemeldingene fra norske eksportører som deltok på 2017-utgaven var meget positiv, og vi forventer høyt aktivitetsnivå under årets messe, med både en fellesstand for norske eksportører, samt tilbud om individuelle båser for enkeltselskaper.

Fellesstand

Basert på de positive tilbakemeldingene fra næringen på fjorårets opplegg, legger vi i år opp til å ha en større fellesstand (126 kvadratmeter). Deltakende bedrifters navn og logoer vil pryde standen, og de vil også få anledning til å dele ut eget markedsmateriell, for eksempel brosjyrer. Vi vil også skape oppmerksomhet gjennom kokkedemoer og tilberedning av smaksprøver ved vårt eget kjøkken tilknyttet standen.

Nytt av året er at norske eksportører vil få muligheten til å ha en egen bås (4-9 kvadratmeter) på fellesstanden mot et tillegg på omtrent 4000 NOK per kvadratmeter.

For mer info om messen, se www.worldoffoodasia.com.

Seminar og middag

I anledning Thaifex 2018, arrangerer Sjømatrådet et seminar med påfølgende middag den 28. mai 2018. Seminaret starter klokken 18.00. Vi vil også invitere ledende aktører fra verdikjeden i Thailand, og det vil derfor være en god arena for å tilegne seg markedskunnskap og bygge nettverk.

Deltakelse på fellesstand, seminaret og middagen er gratis for norske eksportører.

Vi vil komme tilbake med mer detaljert informasjon og program for både messen, seminaret og middagen etter hvert som de foreligger. Det er allerede mulighet for å melde seg på fellesstand, middag og/eller seminar, samt vise interesse for egne båser ved bruk av lenken under. Fristen for å melde seg på er satt til 5. mai 2018.