Sjømatrådet inviterer restauranter og spisesteder til inspirasjonskveld med tørrfisk på menyen.

Vi ønsker å øke kunnskapen om tørrfisk, og inspirere flere restauranter til å sette tørrfisk på menyen. Vi inviterer derfor restauranter og tørrfisknæringen til en kveld fylt med inspirasjon og kunnskap om den eksklusive, norske råvareskatten. Sansene og smakene vil snakke for seg selv.

Dag Tjersland og hans kokketeam på Salome Restaurant, kjøkkensjef Andrea De Stefanis med kokkene Guiseppe Romeo og Fabio Artuso, står bak menyen når du inviteres til å smake på en norsk råvare i verdensklasse - servert med god drikke.

Andreas Viestad, kokebokforfatter, journalist og grunder vil fortelle om tørrfiskens unike muligheter på kjøkkenet. Trym Eidem Gundersen fra Sjømatrådet byr på tørrfiskens historie.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med markedsrådgiver Mona Wike, mw@seafood.no.

Påmeldingsfrist: 6. mars 2024