Neste sesongs traineer er endelig signert.

Det er alltid like spennende å jakte fersk kunnskap og kompetanse. Etter mange søknader, en rekke intervjuer og gode samtaler har vi nå fått på plass de fem vi ønsket oss aller mest. Vi gleder oss til de er på plass i august, men inntil da kan du bli bedre kjent med årets kvintett.

Tiril Kufaas Kræmer (23) skal fullføre bachelorgraden sin i fiskeri- og havbruksvitenskap ved Norges fiskerihøgskole før hun tiltrer i kommunikasjonsavdelingen i Sjømatrådet. Tiril har erfaring fra Cermaq, var arrangementsansvarlig for Håp i Havet og redaktør for Fiskerikandidaten 2023.

Sofie Kathrine Marhaug (23) er snart ferdig med sin mastergrad i globalisering og bærekraftig utvikling fra NTNU. Sofie har erfaring fra Bærekraftssenteret "The Clinic" i Trondheim, og fra Den Kongelige Norske Ambassade i Sveits. Sofie blir en del av vår avdeling for globale operasjoner.

Amalie Berg (26) arbeider i dag som markedskoordinator i Get Inspired AS. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra BI, samt et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff i bagasjen. Amalie skal inn i vår marketingavdeling. 

Brynjar Torsteinsson (25) er snart utdannet Fiskerikandidat fra Norges fiskerihøgskole. Brynjar har erfaringer fra SALT, Fiskerikandidaten, Kjell & Company og som grensejeger ved GSV. Han blir en del av vår avdeling for markedsinnsikt og markedsadgang.

Martine Gullberg Meland (25) tar med seg en bachelograd i marin logistikk og økonomi fra Høgskolen i Molde, og er snart utdannet Fiskerikandidat ved Norges fiskerihøgskole. Martine har erfaring fra SalMar og InnovaNor, som hjelpelærer i matematikk og statistikk og vært i militæret. Hun skal jobbe i vår avdeling for markedsinnsikt og markedsadang.

Hjertelig velkommen til oss!