Pelagisk Arena 2017 arrangeres på Scandic Parken i Ålesund av FHF, Sjømat Norge, Norges Sildesalgslag, Fiskebåt, Sparebank1 og Norges sjømatråd.

 Pelagisk Arena 2017 er møteplassen der du får med deg viktige presentasjoner og gode diskusjoner. Alt under en felles pelagisk paraply.

PROGRAM:

09:30 Ankomst og registrering


10:00 Velkommen
v/Renate Larsen, Norges Sjømatråd


10:05 Pelagisk hjørne
Konferansier Thorvald Tande i samtale med Sigurd Teige, Janne-Grethe Strand Aasnæs, Tommy Torvanger og Geir Sperre

10:50 Pause

11:15
Økt global politisk uro – hva betyr det for Norge?
Elisabeth Holvik, Sparebank1-gruppen


Datadeling mellom fartøy på feltet – vårt norske fortrinn?
Per Magne Eggesbø, Eros AS


Making Norwegian Mackerel even greater
Gunvar L. Wie, Norges Sjømatråd i Japan og Korea

12:15 Lunsj

13:15
Prisnedgang for råstoff til fiskemel og fiskeolje i 2017
Selger Norsildmel som idioter, eller har markedet endret seg?
Jon Tarlebø, Nordsildmel


Mesopelagisk fiskeri i praksis – erfaringer og potensiale.
Arne Birkeland, Birkeland fiskebåtrederi


Mesopelagisk fisk – ny og verdifull ressurs?
Sissel Rogne, Havforskningsinstituttet

13:55-14:15 Pause


14:15
UK – Nye pelagiske muligheter?
Otto Gregussen, Norges Fiskarlag


Danske rederi - fremtidige fiskere uten fisk ?
Esben Sverdrup-Jensen, Danmarks pelagiske produsentorganisasjon.


Marin Student-bootcamp
Presentasjon av vinnerbidrag


15:00 Pause


15:20
Makrellfiletens verste fiende, målt og kartlagt
Wenche Emblem Larsen, Møreforsking


Pelagiske muligheter i Afrika
Trond Kostveit, Norges Sjømatråd


16:15 Slutt


19:00 Chefs dinner - der nord møter øst


Med entusiasme og kjærlighet til faget, inviterer for anledningen hotellets kjøkken i samarbeid med sjefskokk Christopher W. Davidsen, sølvvinner Bocuse d´Or 2017, og de anerkjente kokkene Chef Kageyama (Sawamura, Tokyo) og Chef Tae Wan Ryu (Ryunique, Seoul) til et enestående måltid basert på det beste vårt pelagiske Norge har å by på.

Velkommen til en smaksrik aften, akkompagnert av musikalske innslag fra:
Amanda Tennfjord.

 

Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet.

Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med:


Norges sjømatråd:
Synne Gulbrandsen: sg@seafood.no eller tlf 992 54 919

FHF:
Lars R. Lovund: lars.lovund@fhf.no eller tlf 906 80 846