Torskefisk 2017 - Hvor er næringa om 10 år?

  • 10:30 - Registrering
  • 11:30 - Lunsj
  • 12:30  - Programmet starter
  • 19:30 - Aperitif

Tentativt program: 

  • TBA
    - Velkommen 

  • Arne Hjeltnes, Norwegian Fish Company 
    - Mayham i Mehamn – derfor satser vi i Finnmark

  • Knut Haagensen, Jangaard export A/S 
    - Torsketradisjon i nesten nitti år; hva tror vi om de neste ti

  • Rode S. Rønning-Hansen, Primex 
    - Fish Fillets for the French; derfor satser vi på Myre

  • Landansvarlige, Norges sjømatråd
    - Jorden rundt på 25 minutter; sendinger fra Sjømatrådets utekontorer

  • Liv Monica Bargem Stubholdt 
    - I krysset mellom marked, regulering og politikk – hvordan lykkes hvitfisknæringen fremover?

  • TBA, Nofima 
    - Hva har vi lært av fire år med Catch – og hvilke effekter vil det ha på næringa

  • Renate Larsen, Norges sjømatråd
    - Nye vaner og preferanser hos Europas sjømatspisere – tar vi som næring utfordringen?

  • Sigvald Rist, Insula 
    - En fremtidsrettet struktur, med forbrukeren i fokus – planer, fremtidsvyer og muligheter

Andre arrangementer i tilknytning til Torskefisk;

18.10 Kl. 15:00-17:30; Innovasjon Norge - Restråstoff eller festråstoff
18.10 Kl. 18:00-20:30; 
Sjømat Norge
19.10 Kl. 08:30-11:30; 
FHF - FoU seminar for næringsliv og forskningsmiljø

19.10 Kl. 08:30-11:00 Norges sjømatråd og Råfisklaget; Skreimøte
20.10 Kl. 09:00-12:00 
Sjømat Norge; medlemsmøte om renhold, hygiene og kvalitet

For rabatterte hotellrom på Clarion the Edge, klikk her, og oppgi Torskefisk 2017 i mailen.