14. mai 2024 arrangerer Norges sjømatråd årets utgave av skalldyrkonferansen på SALT i Oslo!
Informasjon om konferansen
Kl. 10.30 åpnes dørene på SALT og lunsj blir servert mellom kl. 11.00 – 12.00.
Konferansen starter kl. 12.00 og varer til kl. 16.00.
Etter det faglige programmet blir det fjordcruise med Afternoon Sea og mingling ombord på Brim Explorer.
Tilbake ved kai kl 18.00.
Med hensyn til matbestilling, ønsker vi din påmelding så snart som mulig og helst innen torsdag 2. mai!
Program
Tema for konferansen:
- Markedsutvikling for skalldyr
- Nye produksjonsformer og arter
- Case fra markedene og gode initiativer
Programmet er straks ferdig - vi mangler nå kun et par bekreftelser:
- Markedssituasjonen for skalldyr
Marte Sofie Danielsen, prosjektmedarbeider Norges sjømatråd - Siste året med olympisk snøkrabbefiske?
Alvin Koh, Sales Manager i Opilio AS i samtale med Synne Guldbrandsen, markedssjef i Norges Råfisklag - Hvordan går det i det svenske rekemarkedet?
Charlotte Rapp, ansvarlig for Sverige i Norges sjømatråd
- Tre års satsing mot high-end restauranter i Tyskland. Hva er status?
Ørjan Kjærvik Olsen, ansvarlig for nye markeder i Norges sjømatråd - Nye arter i den norske skalldyrfamilien
Ecofang, TBC - I et hav av skalldyr - hvordan skille seg ut og tjene på det?
Norsk sjømat har en unik posisjon i verden. En sannhet for evigheten?
Arne Sørvig, daglig leder i Gastronomi Norge - Skalldyrmarkedet i Norge - hvordan står det til med proteinenes Porsche i dyrtid?
Agnete Bell, ansvarlig for det norske markedet i Norges sjømatråd - Rekende lett med Norske Reker – rett fra fryseren!
Karen Sofie Bø Sande, Key Account Manager i Lerøy Seafood AS
Norway Seafoods ferdigpillede reker, fra Stella Polaris i Kårvikhamn, fikk i vinter vist seg frem i utvalgte Rema 1000 butikker. Her ble det demonstrert hvor enkelt og godt det er å putte reker i kjente retter. - Moonpool og AR - En ny standard i snøkrabbefiskeriet
Robert Ervik, administrerende direktør, Ervik Havfiske
...fortsettelsen følger :-)
Her kan du se Skalldyrkonferansen 2023 i reprise
Med hensyn til matbestilling, ønsker vi din påmelding så snart som mulig og helst innen torsdag 2. mai!
Påmelding
Meld deg på i dag!
Har du problemer med påmeldingen? Ta kontakt med Tiril Kræmer Kufaas. Mobil 971 63 696 eller epost: tkk@seafood.no