Månedsstatistikk

Her finner du siste tilgjengelige månedsstatistikk for eksport av sjømat fra Norge.

Ta kontakt eller få en oversikt over mine kollegaer i Sjømatrådet

Jan Ståle Lauritzen

Systemutvikler

  Jan Ståle Lauritzen
  Norges sjømatråd

  Relatert innhold

  Ombordfryst 2021

  Ombordfryst 2021 arrangeres 4. mars 2021 kl 1000.  I år blir konferansen digital og vises her på siden. Konferansen avsluttes ca kl 1150. Les programet under konferansestrømmen.
  Eksport, Norge, Markedsadgang, Markedsinnsikt, Statistikk, Aktuelt
  Fisketråler

  Kultur for sosiale medier

  Da  Godfisk  ble nominert til prisen for årets Facebook-side, blogget min kollega Ragnhild Dahle Heen om  hvordan vi snakker i sosiale medier . Det ble ikke førsteplass, og jeg vil både gratulere og lære av  siden som gikk helt til topps . Fornøyd med nominasjon og diplom vil jeg i dette blogginnlegget reflektere om hvilken kultur som preger organisasjoner og bedrifter som lykkes i sosiale medier. Kort oppsummert tror jeg disse bedriftene preges av  mot, raushet, ledelse og glupe hoder .
  Markedsføring, Markedsinnsikt, Omdømme, Kampanje
  Godfisks facebook side.

  Folk spiser mer sushi – og jeg vet hvorfor

  For de aller fleste høres nok konsumentanalyse tørt ut: tall, analyse, søyler, grafer, Excel, dataark, spørreskjema, korrelasjon, regresjon, konsumutvikling. Med andre ord KJEDELIG!
  Markedsføring, Markedsinnsikt
  Sushi

  En reise i kontraster

  Sammen med Eurofish har jeg reist fra sør til nord i Baltikum for å kartlegge hva som skjer med all den norske sjømaten som sendes fra Norge til disse landene. Det som slår meg etter ti dager på tur i regionen, er de store kontrastene, fra en hermetikkfabrikk i Riga drevet i bygninger fra sovjettiden, til et nytt lakserøkeri i Estland.
  Estland, Markedsinnsikt, Europa
  Fiskedisk