Hva om du hadde et nettsted som ga deg oversikt over norsk sjømat og den norske verdikjeden, slik at du kunne ta bedre beslutninger – når som helst og hvor som helst? Ta en titt på sjømatakademiene. 

Norges sjømatråd har lenge hatt et ønske om å lage én sentral ressurs hvor man kan finne nødvendig informasjon om norsk makrell, laks, sild og torsk.
Vi er stolte over å kunne tilby en engasjerende plattform som forenkler en kompleks virkelighet med innhold som opphav, bærekraft, havbruk, kvoter og bestandsstyring, fiskeripolitikk og kvalitetskontroll. Sjømatakademiene skal hjelpe norsk fiskerinæring og kjøpere av norsk sjømat til å utforske og forstå hele den norske verdikjeden. Nedlastbare faktaark vil bli en del av akademiene i løpet av kort tid, og vi arbeider med oversettelse av akademiene til flere språk.

Du kan fritt bruke dette innholdet i alle markeder, og vi oppfordrer norsk næring til å dele dette med alle som er involvert i eller interessert i norsk sjømat. Se filmen og sjekk ut academies.fromnorway.com.

Har du kommentarer til siden eller behov for annen informasjon, kontakt gjerne landansvarlige eller artsansvarlige i Norges sjømatråd.

Se den generelle filmen på Vimeo.

Se filmen for torsk på Vimeo.

Se filmen for sild på Vimeo.

Se filmen for laks på Vimeo.