Endelig er årets traineekull komplett.

Hvert år tar vi stor glede i å ønske velkommen et nytt kull med traineer. De bringer inn fersk kunnskap, iver og interesse for å utvikle seg selv og oss. Denne gangen har vi fått på plass fire allsidige og dyktige ressuser som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. 

Line Hermansen (26) er fra Tromsø og tar med seg en bachelograd i Ledelse, innovasjon og marked fra UiT, Norges arktiske universitet til oss. Etter et utvekslingssemester i Valencia og arbeidserfaring fra Coast Tromsø er hun nå på plass i vår marketingavdeling.

Magnus Mikkelsen (24) er Tromsøgutt og har nyutdanned Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole. Magnus er nå en del av vår avdeling for markedsinnsikt og markedsadgang.

Marte Sofie Danielsen (24) er også Tromsøværing og kommer til oss som fersk Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole. Danielsen tar med erfaringer fra Flakstadvåg laks og Ballangen sjøfarm inn i avdelingen for markedsinnsikt og markedsadgang.

Magnus Myklebust Krane (26) er også fra Nordens Paris og har med seg en bachelorgrad i sosiologi fra UiT, Norges arktiske universitet, i tillegg til flere år i mediehuset iTromsø. Nå er han en del av Sjømatrådets kommunikasjonsavdeling.

Velkommen til familien!