Bestill 3iuka-klistremerker til å ha på produktene dine ute i butikk!

Reklamefilmen «Fisk før og nå» har rullet over norske TV- og kinoskjermer siden 9. november, og vil fortsette å være synlig ut året og i flere perioder i 2019.

Storsatsingen er Sjømatrådets svar på en nedgang i sjømatkonsumet på 46 prosent siden 2012 og har som mål å få unge til å tenke på sjømat som noe de spiser fordi de har lyst, ikke på grunn av plikt. Undersøkelser gjort av Sjømatrådet viser at folk flest vet at sjømat er sunt, og har lyst til å spise mer sjømat. Flaskehalsen er derimot at unge mennesker mangler kunnskap om hvordan de skal tilberede et sjømatmåltid.

Vi ser et stort potensial for å øke sjømatkonsumet i Norge. Hvis dere har lyst til å koble dere på kampanjen til Sjømatrådet, har vi produsert opp klistremerker med 3iuka-logoen som kan klistres på produktene deres ute i butikk. Klistremerkene er sirkelformede, med 3cm i diameter og de er slitesterke. Vi i Sjømatrådet ønsker at flest mulige enkeltaktører knytter seg på kampanjen for å øke synlighet i butikk.

Trykk på lenken på høyre side for å bestille. Klistremerkene kommer på ruller á 1000 stk. Det er gratis og Sjømatrådet dekker fraktkostnadene.