Thaifex 2020 (26.-30. mai) i Bangkok er utsatt til 22.-26 september. Dette opplyser arrangørene på sine nettsider. Les mer her

 

Også i år vil Sjømatrådet være til stede på Thaifex, den største matmessen i Thailand som arrangeres fra 26. mai til 30. mai, med en fellesstand. Her vil det norske opphavsmerket frontes, og norske sjømateksportører vil få mulighet til å bruke Sjømatrådets fellesstand fritt.

I tillegg vil enkeltbedrifter få mulighet til å stille med private stander inne på Sjømatrådets fellesstand. Private stander har en størrelse på 9 kvm., og påløper en ekstra kostnad.

THAIFEX-World of Food Asia er den ledende årlige internasjonale messe for mat & drikkevarer, Foodservice teknologi, detaljhandel & franchise i Asia. Dette er en god arena for å møte nye og etablerte kunder fra hele Sørøst-Asia. I 2019 hadde messen 2745 utstillere der omlag halvparten er Thailanske aktører, og resterende internasjonale aktører. Totalt hadde messen 67136 besøkende der 13886 av disse kom tilreisende fra andre land. Svært mange av de tilreisende var fra øvrige land i Asia, og da spesielt Sørøst Asia, noe som gjøre Thaifex til en svært viktig møteplass i region. 

Mer informasjon og påmelding kommer.