Vi beklager å måtte meddele at vårt planlagte årlige sjømatseminar i forbindelse med den norske sjømatmiddagen i Singapore er utsatt til 2. oktober grunnet coronaviruset. Etter anbefalinger fra lokale myndigheter, bør alle store arrangementer utsettes eller avlyses.

 

Vi er glade for å kunne invitere deg til vårt syvende årlige norske sjømatseminar i Singapore fredag 2. oktober. Arrangementet er møtested for lokale importører, hoteller og restauranter, norske sjømateksportører og andre, der man kan engasjere seg i dialog om utviklingen i norsk lakseindustri, norsk sjømateksport, og globale sjømattrender.

I år vil seminaret blant annet by på foredrag av Anne-Kristine Øen, administrerende direktør i Salmon Group, og Hans Petter Næs, kommunikasjonsdirektør i Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond. De vil ta opp spørsmål som matsikkerhet, algeboom, dyrevelferd, bærekraftig fiskefôr og FoU i norsk oppdrettsnæring. Sjømatrådets direktør for Sørøst-Asia, Asbjørn Warvik Rørtveit, vil gi oss innsikt i markedsutviklingen og hvordan Sjømatrådet arbeider for å øke verdien av norsk sjømat i Singapore og regionen. I tillegg vil Chris Guldberg, direktør for kommunikasjon og samfunn i Sjømatrådet, snakke om hvordan Norges sjømatråd proaktivt arbeider for å bygge et positivt omdømme, samt sikre effektiv krisehåndtering sammen med norsk sjømatnæring.

Vi håper du vil benytte anledningen til å etablere tettere relasjoner med kundene dine i Singapore. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller registrer deg via linken nedenfor.

Sjømatmiddag:

I forbindelse med dette seminaret arrangerer Den norske ambassaden også den årlige norske sjømatmiddagen i Singapore, kvelden 2. oktober i Fairmont Ballroom på Raffles City Convention Center.

Sjømatmiddagen er den største av sitt slag i Asia med rundt 1,000 gjester og over 100 forskjellige retter basert kun på norsk sjømat.

Hvis du er interessert i å delta på dette arrangementet, vennligst kontakt.

Agenda

09:00 Registrering & Kaffe

09:30 Seminaret begynner, med følgende talere:

  • Anne-Kristine Øen, administrerende direktør i Salmon Group
  • Hans Petter Næs, kommunikasjonsdirektør i Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond
  • Chris Guldberg, direktør kommunikasjon og samfunn, Norges sjømatråd
  • Asbjørn Warvik Rørtveit, direktør Sørøst-Asia, Norges sjømatråd
  • Andre
  • Spørsmål og svar

12:30 Lunsj