16. oktober inviterer Sjømatrådet til seminar og retailbesøk i forbindelse med fiskeri- og sjømatminister Nesvik sitt besøk til Sør-Korea.


I forkant av seminaret arrangeres sjømatpromotering med ministeren hos kjeden Lotte Mart. Her får deltagerne mulighet til å se hvordan den norske sjømaten markedsføres i lokal dagligvarehandel.

Sjømatseminaret starter 15:30 samme dag og dette vil være en arena hvor myndigheter, akademia og næringsliv er samlet for å dele den siste innsikten om dette spennende sjømatmarkedet. Ministeren vil holde innlegg om norsk sjømat og vi vil også presentere den rykende ferske sjømatstudien om det koreanske markedet. I tillegg blir det presentasjoner fra Korea Maritime Institute samt Pukyoung University. Seminaret etterfølges av en mottakelse med mulighet for videre dialog.

Vi ønsker norske eksportører og deres samarbeidspartnere hjertelig velkommen til å delta på aktivitetene. Sjømatstudien og annen informasjon fra seminaret vil selvfølgelig bli delt med alle våre samarbeidspartnere i etterkant av seminaret.

Program 16.oktober
10:00 – 11:00 Lotte Mart event
15:30 – 17:45 Sjømatseminar
18:00 – 19:30 Mottakelse

Ved spørsmål eller påmelding til aktivitetene 16. oktober, vennligst ta kontakt med Kia Johanna Uuskartano eller Gunvar L. Wie